Μενού
  • Α-
  • Α+

Χωρίς την παρουσία δικηγόρου οδηγήθηκε χθες η 49χρονη Κλοντιάνα Τσέλο προκειμένου να απολογηθεί για το αιματηρό επεισόδιο στο Χαλάνδρι. Η κατηγορουμένη επρόκειτο να απολογηθεί για βαριές κακουργηματικές κατηγορίες, αλλά, ως είχε το δικαίωμα, ζήτησε και έλαβε από την ανακρίτρια και νέα προθεσμία για σήμερα. «Αν υπάρχει δικαιοσύνη το παιδί μου κι εγώ πρέπει να είμαστε μαζί, με συκοφαντούν», φώναξε, μεταξύ άλλων, την ώρα που έφευγε από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής η 49χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Ιωακείμ Κασσωτάκη, ο οποίος της απήγγειλε κατηγορίες για:

  • απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
  • απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη
  • παράνομη οπλοφορία κατ' εξακολούθηση
  • παράνομη οπλοχρησία και
  • ενδοοικογενειακή απειλή

«Είδα να βγάζει όπλο στο παιδί και όρμηξα να το πάρω»

Αυτά που θα πει στον ανακριτή, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα διαφέρουν και πολύ σε σχέση με αυτά που είπε μιλώντας στην εκπομπή «Live News» ότι δεν ήθελε να τραυματίσει το παιδί της. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να αναφέρει: «Όταν το παιδί μου πήγε να διαφύγει, να τρέξει προς το δρόμο, με τη δικαιολογία ότι είδε τον συμμαθητή της, τότε αυτός (ο γιατρός), έβγαλε το όπλο και είπε "σταμάτα εκεί που είσαι, θα σε πυροβολήσω και θα πω ότι το έκανε η μάνα σου"». 

«Γύρισα και του είπα "σταμάτα να λες βλακείες στο παιδί", νόμιζα ότι ήταν ψεύτικο», ισχυρίστηκε επίσης η 49χρονη Κλοντιάνα Τσέλο. «Του είπα "σταμάτα βρε γελοίε", και εκεί όρμηξα να του το πάρω, και εκείνη την ώρα αυτό πυροβόλησε, τώρα από ποιoν δεν ξέρω από εμένα; Εγώ το πάτησα, αυτός το πάτησε;», υποστήριξε η 49χρονη.

Σε ερώτηση εάν σκέφτηκε το ενδεχόμενο ότι θα μπορούσε να τραυματιστεί το παιδί, η 49χρονη εικαστικός δήλωσε: «Καθόλου καθόλου, το παιδί το προστάτευσα με όλες μου τις δυνάμεις». Στο ερώτημα εάν μετάνιωσε για την πράξη της, ανέφερε: «Ρωτήστε αυτούς πρώτα εάν μετάνιωσαν που πήραν το παιδί από μία μάνα, πέντε ολόκληρα έτη, πάτησαν επί πτωμάτων. Προστάτευσα τη ζωή του παιδιού μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA