Μενού
  • Α-
  • Α+

Πάνω από 80 χιλιόμετρα την ώρα ήταν η ταχύτητα του μηχανήματος που καθάριζε τις γραμμές του ΗΣΑΠ όταν συγκρούστηκε με το βαγόνι στον σταθμό του Αγίου Νικολάου, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ειδικών. Ο τραγικός απολογισμός είναι ένας εργαζόμενος νεκρός και άλλοι δύο τραυματίες στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader οι πέντε εργαζόμενοι που επέβαιναν στο βαγόνι της αυστριακής εταιρίας, πήδηξαν από το μηχάνημα κοντά στον σταθμό του Ηρακλείου και ενώ η ταχύτητά του έφτανε τα 50 χιλιόμετρα την ώρα. τα φρένα δεν έπιαναν οπότε εγκατέλειψαν εν κινήσει το βαγόνι πριν εκείνο συγκρουστεί με τον συρμό που τοποθετήθηκε στον Άγιο Νικόλαο ώστε να ανακόψει την πορεία.

Το μηχάνημα καρφώθηκε κάτω από τον συρμό του ΗΣΑΠ και μεταμορφώθηκε σε άμορφη μάζα. Τα συνεργεία έχουν αρχίσει τη διαδικασία απομάκρυνσης των βαγονιών και αναμένεται γερανός να τα σηκώσει από τις γραμμές κάτι που αναμένεται να χρειαστεί ώρες, οπότε και το κομμάτι της γραμμής από την Κηφισιά ως και στην Ομόνοια θα μείνει εκτός λειτουργίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA