Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα ακόμα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη χώρα μας με αποτέλεσμα μία νέα γυναίκα να χάσει τη ζωή της. Συγκεκριμένα μια 42χρονη πέθανε και δυο άνδρες τραυματίστηκαν στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 8 περίπου το πρωί της Τρίτης, 16 Νοεμβρίου, στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο ύψος του Αγίου Ιωάννη Ευηνοχωρίου. Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ενός Ι.Χ. και ενός μικρού φορτηγού ήταν μετωπική, καθώς είχαν αντίθετη κατεύθυνση.

Το Ι.Χ. που οδηγούσε μια γυναίκα είχε κατεύθυνση προς Μεσολόγγι, ενώ το φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα είχε κατεύθυνση προς Αντίρριο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών της Τροχαίας το ένα από τα οχήματα ξέφυγε από την πορεία του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα η σύγκρουση να είναι αναπόφευκτη. 

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της Τροχαίας και πυροσβεστικό όχημα προκειμένου να απεγκλωβίσει τους τραυματίες. Η οδηγός του ΙΧ ανασύρθηκε νεκρή, ενώ οι δύο επιβαίνοντες στο άλλο όχημα τραυματίστηκαν. Όλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά η Τροχαία Μεσολογγίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA