Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης στην Αστυνομία μετά την αναφορά που έγινε για πυροβολισμούς έξω από το ΚΕΠ στην οδό Αγίων Αναργύρων στο Κορωπί. Σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ένας άνδρας πυροβόλησε μέσα από ένα ασημί αυτοκίνητο εναντίον ενός άλλου. Ο άνδρας που δέχθηκε τα πυρά τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». 

Τι λέει ο Δήμαρχος Κρωπίας για τους πυροβολισμούς έξω από τα ΚΕΠ

«Πρόκειται για επεισόδιο μεταξύ Αλβανών Ρομά για τον έλεγχο των ναρκωτικών στην περιοχή», ανέφερε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης. Οπως σημείωσε, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν την ώρα που οι υπάλληλοι εξυπηρετούσαν το θύμα της επίθεσης, καθώς λόγω της πανδημίας όλες οι υποθέσεις στα ΚΕΠ εξυπηρετούνται στον εξωτερικό χώρο. Ανταγωνιστές του, όπως ανέφερε, πέρασαν από το σημείο και πυροβόλησαν εναντίον του προκαλώντας του διαμπερές τραύμα στο πόδι.

Ο δήμαρχος Κρωπίας τόνισε ότι τα τελευταία 11 χρόνια έχει καταγγείλει πολλές φορές ανάλογα περιστατικά στην Αστυνομία και τους εκάστοτε υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, ωστόσο δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι τώρα. «Όλο το λεκανοπέδιο έρχεται να προμηθευτεί ναρκωτικά από τις συγκεκριμένες ομάδες», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA