Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες, Δευτέρα (15/11) καθώς αγνοείται ένα ιδιωτικό μονοκινητήριο αεροσκάφος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο στίγμα του προέρχεται από το κινητό του πιλότου και εντοπίζεται στην περιοχή Χάλκη της Λάρισας.

Πιλότος είναι ένας 62χρονος από την Δράμα, ο οποίος είχε έρθει Αθήνα με το μονοκινητήριο προκειμένου να συμμετάσχει στον Μαραθώνιο.

Με ανάρτησή της στο Facebook η κόρη του πιλότου και μέλους της Αερολέσχης Δράμας, γνωστοποίησε ότι αγνοείται το αεροσκάφος και τα ίχνη του πατέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αλλά και την Πολεμική Αεροπορία, το αεροσκάφος απογειώθηκε τη Δευτέρα από αεροδρόμιο της Θήβας και στην περιοχή Χάλκη της Λάρισας ήταν η τελευταία επικοινωνία του πιλότου με έναν φίλο του.

Οι Αρχές, με βάση το τελευταίο στίγμα του κινητού του 62χρονου, ερευνούν την περιοχή, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει βρεθεί ίχνος του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA