ΚΟΙΝΩΝΙΑ
17/11/2021 00:54

Απόστολος Γκλέτσος: Μη μιλάς, τελειώσανε αυτά - Εκτός εαυτού με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας

Εκρηκτική και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Απόστολο Γκλέτσο ήταν η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδος. Όταν η συζήτηση έφτασε στα έργα που θα πραγματοποιηθούν στην πληγείσα από τις πυρκαγιές Εύβοια η κατάσταση... ξέφυγε

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Απόστολος Γκλέτσος: Μη μιλάς, τελειώσανε αυτά - Εκτός εαυτού με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας
Πηγή: lamianow.gr
Ανάγνωση:

Έξαλλος με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, εμφανίστηκε ο Απόστολος Γκλέτσος στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, μέσω τηλεδιάσκεψης. Η κατάσταση ξέφυγε όταν η συζήτηση έφτασε στα έργα που θα πραγματοποιηθούν στην πληγείσα από τις πυρκαγιές Εύβοια.

«Θέλω τώρα την δέσμευση του περιφερειάρχη την προφορική ότι οι άνθρωποι που θα πάνε εκεί για να εξυπηρετηθούν δεν θα έχουν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις» ανέφερε αρχικά ο επικεφαλής της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης. Αφότου απάντησε στις δηλώσεις Γκλέτσου ο περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, ο πρώτος πέρασε ξανά στην επίθεση. «Άσε τις εισηγήσεις περιφερειάρχη. Οι εισηγήσεις είναι ακαταλαβίστικες. Τώρα θα μας τα πεις εδώ. Όλα».


Ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου, Ηλίας Σανίδας, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους και απευθυνόμενος στον Α. Γκλέτσο του ζήτησε να αφήσει τον περιφερειάρχη να ολοκληρώσει τις τοποθετήσεις του. «Πρόεδρε άκουσες τι σου είπα. Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ. Άκουσες τι σου είπα. Άκουσε με, αν με ξαναδιακόψεις δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει. Τελειώσανε αυτά που ξέρετε. Τελειώσανε. Που φεύγουν τα εκατομμύρια δεξιά και αριστερά όπου γουστάρετε. Τελειώσανε αυτά. Που φεύγουν τα εκατομμύρια όπου γουστάρετε εσείς χωρίς διαγωνισμούς και ο κόσμος πεινάει», φώναξε ο κ. Γκλέτσος.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το lamianow.gr, ο κ. Γκλέτσος είπε τα εξής απαντώντας στον κ.Σπανό στα περί απειλών που έθιξε ο τελευταίος: «Εγώ δε σε απειλώ, ο κόσμος σε δέρνει εκεί που πας στη Βόρεια Εύβοια και έφαγες το ξύλο. Αφού λοιπόν φέρεσαι έτσι η σιωπή μου προς απάντηση σου. Γεια σου. Εγώ φεύγω αλλά ο έλεγχος θα είναι καθημερινός…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΕΥΒΟΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ