Μενού
  • Α-
  • Α+

Κατηγορηματικά αρνείται ο 39χρονος στον Βόλο, που σκότωσε τη νονά του, πως δολοφόνησε και τη μητέρα του δικηγόρου του πριν 12 χρόνια. Μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Live News», ο 39χρονος, μέσα από τη φυλακή, αρνείται κάθε ανάμειξη στη δολοφονία της 69χρονης: «Αρνούμαι κατηγορηματικά τη δολοφονία της μητέρας του πρώην δικηγόρου μου, πριν από 12 χρόνια. Δεν έχω καμία σχέση».

Ωστόσο, τα στοιχεία είναι συντριπτικά εναντίον του. Το DNA του που βρέθηκε στα νύχια της μητέρας του δικηγόρου, οι πολλαπλές μαχαιριές που της κατάφερε στο αριστερό μέρος του σώματος και το γεγονός ότι το θύμα τον γνώριζε και τον υποδέχτηκε στο σπίτι της, παραπέμπουν σε ίδια μεθοδολογία εγκληματικής δράσης. Τα τρία παιδιά της 69χρονης είναι πεπεισμένα για την ενοχή του, με το σοκ της αποκάλυψης να αφήνει ερωτηματικά για τα κίνητρα του δράστη.

Υπερασπιζόταν για 12 χρόνια τον δολοφόνο της μητέρας του

Με θράσος και κυνισμό για 12 χρόνια ο 39χρονος έπαιζε θέατρο και ζητούσε από τον γιο της 69χρονης που τη μαχαίρωσε 20 φορές μέσα στο σπίτι της, να τον υπερασπίζεται στις παράνομες δραστηριότητές του, σε υποθέσεις ναρκωτικών, ληστείες, αλλά και εκβιασμούς. Μάλιστα, ήταν ο συνήγορός του σε δικαστήριο που είχε χθες στη Λάρισα για υπόθεση εμπρησμού.

Ο νέος δικηγόρος, Γιώργος Κακαράντζας, που ανέλαβε τον 39χρονο μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη, ανέφερε: «Η ψυχολογία του είναι πολύ κακή και η σκέψη του είναι συνέχεια στα παιδιά του. Στα παιδιά του και στην οικογένειά του». Μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης που παρέμενε για 12 χρόνια στο αρχείο, οι Αρχές ερευνούν αν ο δράστης εμπλέκεται και σε άλλες ανεξιχνίαστες υποθέσεις στον Βόλο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Εξετάζεται μία υπόθεση στην περιοχή της Ανάβρας, όπου και εκεί μια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της, υπήρχαν σημάδια πάλης και εξετάζεται το DNA του δράστη, ενώ ακόμα δύο υποθέσεις είναι στο «μικροσκόπιο» των Αρχών. «Δεν απολογείται αύριο. Ακόμα δεν έχει λάβει κλήση για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή Βόλου», δήλωσε ο δικηγόρος του 39χρονου, Γιώργος Κακαράντζας.

«Ο ίδιος μου ζήτησε να δηλώσω την αθωότητα του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για το δεύτερο συμβάν. Αρνείται κατηγορηματικά ότι είχε κάποια σχέση», ανέφερε. «Δεν έχω λάβει τη δικογραφία, αλλά θα μου επιτρέψετε να πω ότι αδιάσειστο στοιχείο είναι το γεννητικό υλικό όταν είναι άγνωστος ο δράστης», σημείωσε ο δικηγόρος τονίζοντας πως το θύμα γνώριζε τον 39χρονο. Ο κ. Κακαράντζας θα συναντήσει σε λίγες ημέρες τον εντολέα του και τόνισε πως θα ζητήσει να μάθει την αλήθεια. «Τον κ. Μηλίνη τον γνωρίζω, αλλά ως υπερασπιστής μου ζητήθηκε η βοήθεια από έναν άνθρωπο που υποφέρει», δήλωσε ο δικηγόρος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA