Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη σύλληψη του γνωστού αντιεμβολιαστή δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη, διέταξε πριν λίγη ώρα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο εισαγγελέας πρωτοδικών. Αρχικά ο δικηγόρος μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Στεφάνου και στη συνέχεια αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος (εξαιτίας και της επαγγελματικής του ιδιότητας).

Μόλις αφέθηκε ελεύθερος, επέστρεψε στο σπίτι του όπου έκανε... live στο Facebook για να ενημερώσει τους ακολούθους του για τα όσα έγιναν τη νύχτα της Τετάρτης. Όπως είπε έκανε και ο ίδιος μήνυση στον εισαγγελέα πρωτοδικών για «παράβαση καθήκοντος» και ζήτησε την κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του! 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος  συνελήφθη για «διασπορά ψευδών ειδήσεων, επανειλημμένα και μέσω διαδικτύου» και «διέγερση σε ανυπακοή, κατ' εξακολούθηση». Τη σύλληψή του την επιβεβαίωσαν και οι άμεσοι συνεργάτες οι οποίοι με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απειλώντας πως θα κάνουν και αυτοί μήνυση στον εισαγγελέα και ζητούν την άμεση σύλληψή του, χαρακτηρίζοντάς τον επίορκο!

Την είδηση της σύλληψης του αντιεμβολιαστή δικηγόρου, επιβεβαίωσε και η σελίδα Ελληνικά Hoaxes, με την οποία το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Αντωνιάδης βρισκόταν σε «εμπόλεμη κατάσταση» εξαιτίας των όσων αποκαλύπτει η σελίδα για τη δράση του δικηγόρου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA