Μενού
  • Α-
  • Α+

Επίθεση με μπογιές πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη με τις Αρχές να μην έχουν προχωρήσει σε καμία προσαγωγή μέχρι τώρα. Οι αναρχικοί πέταξαν μπογιές τις οποίες εκτόξευε πυροσβεστήρας κι ακολούθως έφυγαν χωρίς να προκαλέσουν άλλες φθορές. Η επίθεση έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα. 

«Οποια πέτρα κι αν σηκώσουμε, από κάτω έχει βρωμιά. Ξέρουμε πολύ καλά ότι σε ένα σύστημα σάπιο ευδοκιμούν τύποι σαν αυτόν. Οι ρόλοι είναι μοιρασμένοι και πάντα θα βρίσκονται οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις με τις κατάλληλες γνωριμίες για να τους αναλάβουν. Οι «άνθρωποι-κλειδιά» βρίσκονται πάντα ψηλά στην ταξική πυραμίδα, τοποθετούνται σε νευραλγικές θέσεις από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, είναι αυτοί που πάνε με τους ισχυρούς, είναι διακομματικοί εντολοδόχοι, δεν έχουν καμία ιδεολογική ταυτότητα, ενεργούν υπηρετώντας τα συμφέροντα αυτών που γλείφουν, διαχειρίζονται και τζογάρουν δημόσιο χρήμα εις βάρος των πολιτών και δεν λογοδοτούν σε κανέναν παρά μόνο στα αφεντικά τους.  Εμείς βρισκόμαστε φύσει και θέσει απέναντι σε κάθε τέτοιο πολιτικό απατεώνα και θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις. Οσο η αστική δημοκρατία θα τους αθωώνει, τόσο εμείς θα τους δείχνουμε και θα τους εκθέτουμε» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωσή τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA