Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενας 30άχρονος άνδρας το τελευταίο διάστημα έσπερνε τον πανικό σε γειτονιές της Πάτρας, όταν τα βράδια τριγυρνούσε στους δρόμους κρατώντας ένα ρόπαλο με το οποίο προκαλούσε υλικές ζημιές σπάζοντας παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Οι καταγγελίες των κατοίκων προκάλεσαν την κινητοποίηση της αστυνομίας που μετά από λίγες ημέρες, εντόπισε τον δράστη. Οταν όμως, οι αστυνομικοί πήγαν να τον συλλάβουν, η υπόθεση πήρε απρόσμενη τροπή. Ο 30χρονος όχι μόνο αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του, αλλά κατάφερε στους αστυνομικούς τέτοια χτυπήματα και λαβές που κατέληξαν στο νοσοκομείο με κατάγματα και κακώσεις!

Σύμφωνα με το pelop.gr το περιστατικό συνέβη περίπου στις 11 το πρωί, όταν η Αστυνομία έπιασε τον 30χρονο άνδρα, ο οποίος πρόβαλε σθεναρή αντίσταση οδηγώντας τις αρχές να καλέσουν ασθενοφόρο προκειμένου να διακομιστεί στην Ψυχιατρική κλινική του ΠΠΝΠ. Η διακομιδή του στο Νοσοκομείο θα γίνει ύστερα από εισαγγελική εντολή προκειμένου να σχηματιστεί ψυχιατρική εκτίμηση για την κατάστασή του.

Η δράση του αποτυπώνεται καρέ καρέ σε βίντεο ντοκουμέντο, ενώ ο πατέρας του δράστη μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS για τις φθορές σε αυτοκίνητα που προκαλούσε ο γιος του ανάμεσα στο Σκαγιοπούλειο και τα Υψηλά Αλώνια. Παράλληλα, κάτοικοι της περιοχής είπαν στο MEGA ότι δεν μπορούσαν να σταματήσουν τη μανία του 30χρονου, ενώ κάποιοι ανέφεραν ότι υπήρχε και άλλο άτομο μαζί του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, ο 30χρονος έχει καταστρέψει πάνω από 15 αυτοκίνητα, ενώ γείτονας που τον αντιλήφθηκε την στιγμή που έσπαγε με μανία το παρμπρίζ του αυτοκίνητού του, δεν κατάφερε να τον σταματήσει: «Ακριβώς έξω από το παράθυρο του έλεγα σταμάτα και αυτός κοπανούσε το αυτοκίνητο με ξύλο».

Ο πατέρας του 30χρονου μιλώντας στο Live News, ανέφερε ότι ο γιος του έχει ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή: «Είναι άρρωστος, δεν είναι κλέφτης, χρειάζεται βοήθεια» ανέφερε. Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, ο 30χρονος προκαλεί συχνά φασαρίες στην γειτονιά και προειδοποιούν: «Θα βγει έξω και θα κάνει ξανά τα ίδια».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA