ΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/11/2021 04:59

Στάση εργασίας σήμερα σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ την ώρα της κηδείας του εργοδηγού

Τα σωματεία των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τρίωρη στάση εργασίας σήμερα Παρασκευή προκειμένου να παραστούν στην κηδεία του εργοδηγού Πέτρου Γιάμαλη οι συνάδελφοί του

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Στάση εργασίας σήμερα σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ την ώρα της κηδείας του εργοδηγού
Πηγή: eurokinissi
Ανάγνωση:

Μια ημέρα μετά την 24ωρη απεργία που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις συνθήκες εργασίας μετά το θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα όπου έχασε τη ζωή του ο Πέτρος Γιάμαλης, τα σωματεία τους εξήγγειλαν για σήμερα Παρασκευή, στάση εργασίας προκειμένου όσοι από τους συναδέλφους του το επιθυμούν να παραβρεθούν στην κηδεία του άτυχου εργοδηγού.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν η στάση εργασίας θα είναι τρίωρη και θα ξεκινήσει από τις 11 το πρωί για να ολοκληρωθεί το μεσημέρι στις 2. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται νωρίτερα ενώ θα χρειαστεί και κάποια ώρα μετά τη λήξη της στάσης εργασίας προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η ροή των δρομολογίων.

Η ανακοίνωση των σωματείων

«Με σεβασμό και οδύνη στεκόμαστε μπροστά στον αδικοχαμένο συνάδελφο Πέτρο Γιάμαλη, που έφυγε από κοντά μας σε ώρα εργασίας, στο δίκτυο της Γραμμής 1. Όλοι οι συνάδελφοι του θα τον αποχαιρετήσουμε, την Παρασκευή 19/11/2021, στις 12:30 το μεσημέρι στο Γ΄ νεκροταφείο Αθηνών.

Για να μπορέσουν όλοι οι συνάδελφοι να απευθύνουν τον ύστατο χαιρετισμό στον Πέτρο πραγματοποιούμε την Παρασκευή 19/11/2021 τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00. Οι εργαζόμενοι δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον Πέτρο και δεσμεύονται ότι θα αγωνιστούν για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι του άδικου χαμού του. Για να είναι ο τελευταίος συνάδελφος που θρηνούμε, ως θύμα στον εργασιακό χώρο του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΡΟ ΗΣΑΠ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ