Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία για το πώς τρεις κουκουλοφόροι ακινητοποίησαν την πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου, έξω από το διαμέρισμά της στη Γλυφάδα και την ανάγκασαν να επιστρέψει στο σπίτι της και να τους ανοίξει, έρχονται στη δημοσιότητα. 

Ο εφιάλτης για τη Διονυσία Κουκίου ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης όταν εκείνη βγήκε από το σπίτι της, περίπου στις 06:30. Η πρώην Σταρ Ελλάς είχε βγει από το σπίτι της και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό της και τότε την πλησίασαν τρεις άνδρες, με σκοπό να την ληστεύσουν. Αφού την απείλησαν για την ζωή της, την ανάγκασαν να γυρίσει στο διαμέρισμά της, να τους ανοίξει την πόρτα και να τους πει πού είναι κρυμμένα τα όποια χρήματα και κοσμήματα είχε. Η Διονυσία Κουκίου, όπως είπε αργότερα στους αστυνομικούς, έπεσε θύμα των τριών κουκουλοφόρων, οι οποίοι απέσπασαν 11.000 ευρώ και κοσμήματα. 

Διονυσία Κουκίου: Αστυνομικοί ψάχνουν τα λάθη των δραστών

Η Διονυσία Κουκίου, αμέσως μετά τη ληστεία, ειδοποίησε τους αστυνομικούς, περιγράφοντάς τους με κάθε λεπτομέρεια πως την πλησίασαν οι κουκουλοφόροι, οι οποίοι της είχαν στήσει καρτέρι. Οπως είπε, οι τρεις δράστες φορούσαν κουκούλες και γάντια για να μην αφήσουν ίχνη. Οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν γενετικό υλικό και αποτυπώματα από το σπίτι, ελπίζοντας ότι οι ληστές έχουν κάνει κάποιο λάθος που θα «προδώσει» την ταυτότητα τους. «Μην μιλάς, κάνε ό,τι σου λέμε, γιατί θα σε σφάξουμε», άκουγε συνεχώς τους δράστες να της λένε η Διονυσία Κουκίου, μιλώντας αργότερα στους δημοσιογράφους, ενώ οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν υλικό από κάμερες ασφαλείας για να δουν τις κινήσεις των δραστών πριν και έπειτα από τη ληστεία. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA