ΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/11/2021 19:34

Πάτρα: Πρόστιμο 76.000 ευρώ σε γυναίκα που είχε 53 σκύλους στο σπίτι της - Η απάντησή της

Γυναίκα στην Πάτρα συνελήφθη και της επιβλήθηκε πρόστιμο 76.000 ευρώ γιατί είχε στο σπίτι της 53 σκύλους - Η κυρία Ελένη ισχυρίζεται πως μάζεψε τα ζώα από τους δρόμους, τα οποία οι άνθρωποι εγκαταλείπουν

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Πάτρα: Πρόστιμο 76.000 ευρώ σε γυναίκα που είχε 53 σκύλους στο σπίτι της - Η απάντησή της
Πηγή: Glomex/MEGA
Ανάγνωση:

Γυναίκα στην Πάτρα συνελήφθη και της επιβλήθηκε πρόστιμο 76.000 ευρώ γιατί είχε στο σπίτι της 53 σκύλους. Η κυρία Ελένη ισχυρίζεται πως μάζεψε τα ζώα από τους δρόμους και είχε ως σκοπό να τα δώσει για υιοθεσία, ενώ αδυνατεί να πληρώσει το πρόστιμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από επώνυμη καταγγελία στο 3ο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών διαπιστώθηκε πως η κυρία Ελένη είχε στο σπίτι της 53 σκύλους, κατά κύριο λόγο μικρόσωμους όπως κοκκόνια και τσιουάουα τα οποία στερούνταν περιπάτου και ασκήσεως σε εξωτερικό χώρο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δύο σκυλιά είχαν γεννήσει χωρίς άδεια αναπαραγωγής, ενώ υπήρχαν και ζώα ανεμβολίαστα. Επίσης σε 9 σκύλους δεν αντιστοιχούσε ο αριθμός ηλεκτρονικής σήμανσης, που ήταν επικολλημένος στα βιβλιάρια υγείας.

«Έχω αδυναμία στα σκυλάκια, τα αγαπάω πάρα πολύ, τα φροντίζω. Έχω μαζέψει από το δρόμο, μου έχουν αφήσει έξω από το σπίτι. Τα λυπάμαι στο δρόμο γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Σε άθλια κατάσταση τα ζώα... Σε άθλια...» είπε η κυρία Ελένη στο MEGA. Ταυτόχρονα τόνισε πως αδυνατεί να πληρώσει το πρόστιμο των 76.000 ευρώ: «σύνταξη χηρείας παίρνω και έχω τρελαθεί. Δεν μπορώ να πληρώσω αυτό το πρόστιμο. Ξέρω ότι κινδυνεύω με κατάσχεση σπιτιού. Προσπάθησα να βοηθήσω. Είχα πάρει και τον Δήμο και μου είπε πως η Πάτρα δεν έχει φιλοζωική, τώρα θα φτιάξει. Είναι υπερβολικό το πρόστιμο, δεν μπορώ να το πληρώσω».

«Έχουν παρατήσει πολλά ζώα με την COVID, σας μιλάω ειλικρινά. Παίρνω μεγάλες τροφές 20 κιλών και πάω με τον γιο μου και ταΐζω» είπε επίσης η κυρία Ελένη και ισχυρίστηκε πως σκοπός της ήταν «να τα δώσω σε σπίτια που τα αγαπάνε πραγματικά, όχι να μου τα φέρνουν πίσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΤΡΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΚΥΛΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ