Μενού
  • Α-
  • Α+

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο αστυνομικός από τα Τρίκαλα που κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος της 4χρονης κόρης του. Ο 29χρονος έχει την υποχρέωση να παρουσιάζεται κάθε 15 ημέρες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, απαγορεύεται να φύγει από τη χώρα ενώ το παιδί θα το βλέπει παρουσία παιδοψυχολόγου. 

Διαβάστε ακόμη: Τρίκαλα: «Είναι αθώος» δηλώνει ο πατέρας του αστυνομικού που κατηγορείται για ασέλγεια

Σύμφωνα με τον ALPHA ο αστυνομικός ισχυρίστηκε ενώπιον του ανακριτή πως δεν θα μπορούσε ποτέ να βλάψει το παιδί του και έχει πέσει θύμα πλεκτάνης από την πλευρά της πρώην συζύγου και το οικογενειακό της περιβάλλον. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άνθρωποι από το περιβάλλον του αστυνομικού υποστηρίζουν πως κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της 4χρονης την Πέμπτη (18/11) που έγινε παρουσία παιδοψυχίατρου, φέρεται να είπε ότι κάποιοι την προέτρεψαν να πει ψέματα για τον πατέρα της. Άξιο αναφοράς είναι ότι στην ιατροδικαστική έκθεση δεν υπάρχουν ευρήματα ή κακώσεις στο κορμί του παιδιού που να θεμελιώνουν ότι κακοποιήθηκε σωματικά, σύμφωνα με τον ALPHA. 

«Στηρίζω το παιδί μου»

«Πραγματικά, επειδή είμαστε και εμείς σε μια δύσκολη φάση, το μόνο που έχω να πω είναι ότι εμπιστεύομαι απόλυτα το παιδί μου και την ελληνική Δικαιοσύνη. Από εκεί και πέρα, όλη η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της», ανέφερε στο MEGA η μητέρα του 4χρονου κοριτσιού.

Ο αστυνομικός φέρεται να ασέλγησε πάνω στο παιδί του και πριν από έναν χρόνο σε διακοπές με την κόρη του στο πατρικό του στην Κρήτη ενώ όλο αυτό το διάστημα φέρεται να ασκούσε ψυχολογική πίεση στο παιδί και φέρεται να της έλεγε να μην πει τίποτα σε κανέναν. «Σοκαριστήκαμε, δεν είναι ό,τι καλύτερο να συμβαίνει αυτό το πράγμα στο σπίτι μου. Είναι δυνατόν; Δηλαδή να είχα αντιληφθεί είτε εγώ είτε κάποιο μέλος της οικογένειάς μου είτε κάποιος γνωστός του, φίλος από αυτός που έκαναν παρέα, κάτι τέτοιο και δεν θα είχε λάβει τις εκτάσεις που έπρεπε να λάβει», λέει ο πατέρας του 29χρονου αστυνομικού. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA