Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή της Αγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ», μίλησε η Sadahzinia, η τραγουδίστρια των Active Member, κατά κόσμον Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, σύζυγός του B.D. Foxmoor, Μιχάλη Μυτακίδη, η οποία αναφέρθηκε στον αδερφό της, Οδυσσέα Τσιαμπόκαλο, που έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος και εγκατάλειψης από ασυνείδητο οδηγό τον περασμένο Αύγουστο.

«Μέχρι να βρεθεί ο ένοχος, δεν μπορώ να πάω τη ζωή μου μπροστά, αν δε συγχωρήσω. Αλλά για να γίνει αυτό χρειάζονται δύο, αυτός που συγχωρεί και αυτός που θα αναλάβει την ευθύνη. Αυτό που μας απασχολεί, είναι να μάθουμε ποιος τον εγκατέλειψε και γιατί. Αυτός που το έκανε, σίγουρα κάτι ήθελε να κρύψει. Δεν ξέρω αν είχε πιει ή αν ήθελε να κρύψει κάποιο άλλο μυστικό και επειδή οι έρευνες συνεχίζονται, καλό είναι να εμφανιστεί αυτοβούλως» είπε.

Η τραγουδίστρια των Active Member, μάλιστα, είπε πως μπορεί να είχε σωθεί αν είχε λάβει άμεσα την απαραίτητη ιατρική φροντίδα. «Άργησε αρκετά το ασθενοφόρο, έκανε τουλάχιστον πενήντα λεπτά να έρθει» πρόσθεσε.

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη μίλησε και ο Μιχάλης Μυτακίδης για τον συγγενή και φίλο του ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr, ενώ περιέγραψε τα όσα προηγήθηκαν του θλιβερού συμβάντος, αλλά και το δύσκολο έργο της αναγνώρισης, που κλήθηκε να αναλάβει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA