Μενού
  • Α-
  • Α+

Όλο και περισσότεροι νέοι αναγκάζονται να μπουν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, όντας κυρίως ανεμβολίαστοι κατά του κορονοϊού. Ενας 24χρονος στη Λαμία, ύστερα από τέσσερις ημέρες σε απλό θάλαμο νοσηλείας, χρειάστηκε να μεταφερθεί σε ΜΕΘ και να διασωληνωθεί καθώς η υγεία του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση. Σύμφωνα με το LamiaReport στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο 22χρονος αδελφός του έχοντας κι εκείνος νοσήσει βαριά από την covid-19. Και τα δύο παιδιά είναι ανεμβολίαστα. Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Λαμίας οι 7 από τους 12 ασθενείς είναι κάτω από 58 ετών.

Ακόμη πιο μικρές είναι οι ηλικίες στην Κλινική, όπου το δυναμικό ανέρχεται σε 57 ασθενείς. Οι τελευταίες 8 εισαγωγές αντιστοιχούν σε 4 άνδρες και 4 γυναίκες με ηλικίες από 32 έως 83 ετών. Οι 7 εξ αυτών είναι από τη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Αποσωληνώθηε 37χρονη μητέρα

Αισιοδοξα είναι πάντως τα νέα από την εξέλιξη της πορείας της υγείας της 37χρονης Λαμιώτισσας μητέρας δύο παιδιών, που είχε διασωληνωθεί στις 11 Νοεμβρίου εξαιτίας του κορονοϊού. Η νεαρή γυναίκα βγήκε νικήτρια από τη ΜΕΘ και νοσηλεύεται πλέον στην Κλινική. Οι πληροφορίες του LamiaReport θέλουν καλά νέα και για δύο ακόμη άτομα που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ και συγκεκριμένα για δύο 52χρονους από Λαμία και Μώλο, που είχαν διασωληνωθεί στις 8 και 11 του μήνα αντίστοιχα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA