Μενού
  • Α-
  • Α+

Απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε οδηγό ταξί και πελάτη, οι οποίοι ήρθαν στα χέρια για τη μάσκα. Το περιστατικό έγινε στη συμβολή των οδών Μάρκου Μπότσαρη με Παπάφη (Κ. Τούμπα) στη Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δυο τους φαίνεται να διαπληκτίστηκαν λεκτικά, όταν ο επιβάτης κατέβασε τη προστατευτική του μάσκα του προκειμένου να μιλήσει στο τηλέφωνο. Τότε, δέχτηκε έντονη παρατήρηση από τον οδηγό ταξί, ο οποίος του ζήτησε να την ξαναβάλει ως όφειλε μέχρι τη λήξη της διαδρομής, διότι θα αναγκαζόταν να λήξει πρόωρα την διαδρομή, κάτι που τελικά έγινε καθώς ο επιβάτης θίχτηκε από τα λεγόμενα.

Το επεισόδιο ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς οι δύο τους συνέχισαν να ανταλλάσσουν... γαλλικά με αποτέλεσμα να έρθουν τελικά στα χέρια κι ο οδηγός να καταλήξει στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα. Ούτε όμως, το περιστατικό έχει λήξει εδώ, καθώς αμφότεροι έχουν συλληφθεί, διότι υπέβαλλαν εκατέρωθεν μηνύσεις και θα λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA