Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας άνδρας 55 ετών βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του στην περιοχή «Γαλάνενα» Λαμπετίου Ηλείας, σύμφωνα με το ilialive.gr. Ο άνδρας εντοπίστηκε από τον ίδιο του τον αδερφό, το πρωί του Σαββάτου, καθώς δεν τον επισκέφτηκε ποτέ για το καθιερωμένο δείπνο τους και άρχισε να τον αναζητεί από το βράδυ της Παρασκευής.

Ο 55χρονος δεν είχε δημιουργήσει οικογένεια και συνήθιζε να πηγαίνει για φαγητό στα αδέρφια του. Χθες το βράδυ όμως δεν εμφανίστηκε κι άρχισαν να ανησυχούν. Η πρωινή αναζήτηση έφερε τους συγγενείς του μπροστά σε μια τραγική πραγματικότητα.

Βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στη θέση του συνοδηγού απανθρακωμένος με μια καραμπίνα δίπλα του, με τις Αρχές να λένε ότι πιθανώς ο άνδρας να αυτοκτόνησε και αυτό που φέρεται να τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα, ήταν θέμα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο 55χρονος Ν.Β. εντοπίστηκε περίπου στις 9.30 από τον αδερφό του στη θέση Γαλάνενα σε αγροτική περιοχή του Λαμπετίου, σε απόσταση περίπου 5 χλμ από το σπίτι του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA