Μενού
  • Α-
  • Α+

Απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε οδηγό ταξί και πελάτη, οι οποίοι ήρθαν στα χέρια για τη μάσκα. Το περιστατικό έγινε στη συμβολή των οδών Μάρκου Μπότσαρη με Παπάφη (Κ. Τούμπα) στη Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου.

Η κούρσα ήταν εξ αρχής δύσκολη καθώς ο επιβάτης, δεν είχε την προστατευτική μάσκα κατά του κορονοϊού. Ο οδηγός ταξί του έδωσε, στη συνέχεια όμως για να μιλήσει στο τηλέφωνο, την κατέβασε και φώναζε, όπως υποστηρίζει ο οδηγός. Τότε, του ζήτησε να φορέσει την μάσκα ή να κατέβει. «Αισθανόμουν τα σάλια του στον σβέρκο μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο οδηγός. Τότε ο επιβάτης, εξαγριώθηκε και χτυπούσε το αυτοκίνητο. Παρότι ο οδηγός τον ενημέρωσε για τα καρδιολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει εκείνος συνέχισε με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να πιαστούν στα χέρια.

Κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα, ο επιβάτης συνελήφθη και ο οδηγός μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA