Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει καθημερινά ο σύζυγος της εκπαιδευτικού η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον προϊστάμενό της στη Λάρισα. «Για να είμαι ειλικρινής δεν εστιάζουμε στην υπηρεσιακή του κατάσταση. Προτεραιότητα για εμάς είναι η αποκατάσταση της υγείας της συζύγου μου και φυσικά η απόδοση της Δικαιοσύνης. Εκφράζω της ευγνωμοσύνη μου για τα γρήγορα αντανακλαστικά της εισαγγελικής Αρχής, που εκτίμησε τα περιστατικά της πραγματικής διάστασης. Ήταν για εμάς μια μικρή δικαίωση για τα όσα ακούσαμε μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης», ανέφερε στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται», ενώ πρόσθεσε: 

«Το πρώτο που την πληρώνει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το θύμα, φτάνουμε στο σημείο να δικάζεται στα ΜΜΕ το θύμα κι όχι ο βιαστής. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κανείς και προσωπικά εγώ μια τέτοια κατάσταση. Ανησυχώ μην πω ή κάνω κάτι λάθος, αλλά θέλω να την βοηθήσω στον αγώνα της και να της δείξω ότι είμαι δίπλα της, πως την πιστεύω και θα στηρίξω κάθε της απόφαση».

Η εκπαιδευτικός που είναι μητέρα δύο παιδιών έχει καταγγείλει πως δυο τους είχαν μεταβεί σε παραλία της Λάρισας μετά τη δουλειά της άτυχης γυναίκας, όταν και ο συνάδελφος της, την κακοποίησε. Το ακόμη πιο σοκαριστικό όμως είναι πως σύμφωνα με την ίδια άλλες 17 γυναίκες έχουν βρεθεί στην ίδια θέση με αυτή από τον συγκεκριμένο συνάδελφό της!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA