Μενού
  • Α-
  • Α+

Προϊόν βιασμού χαρακτήρισε τη γέννηση της κόρης της η εικαστικός που κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον γιατρό στο Χαλάνδρι«Ισχύει και έχω υποβάλει και μήνυση διότι ο βιαστής μου έπειτα από πολλά χρόνια άρχισε να παρουσιάζεται στα αστυνομικά τμήματα ως σύντροφος, άλλοτε ως σύζυγός μου, χωρίς να έχει εδώ και 13 χρόνια καμία επαφή μαζί μου», υποστήριξε η Κλοντιάνα Τσέλο.

Διαβάστε ακόμη: Χαλάνδρι: Στη φυλακή η Κλοντιάνα Τσέλο - Τι ισχυρίστηκε στην απολογία της 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η 49χρονη που προφυλακίστηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή, υποστήριξε ότι φοβέρισαν το παιδί της, προκειμένου να πει συγκεκριμένα πράγματα στην Αστυνομία ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν είχε όπλο: «Υπήρχε λέει στις ειδήσεις του MEGA ένα σκίτσο ότι τάχα μου εγώ βγαίνω από το γκαράζ και τον πυροβολώ με το που βγαίνει από το αμάξι. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Και η Αστυνομία, οι σφαίρες που βρέθηκαν, επιβεβαίωσε ότι η διαμάχη με το όπλο μεταξύ μου και αυτού έγινε μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας και όχι στον χώρο του γκαράζ. Καταρχήν δεν είχα (όπλο), δεν είχα τσάντα πάνω μου, όπως ψευδώς έβαλαν το παιδί να λέει. Ανεβήκαν στον τρίτο όροφο στο διαμέρισμά του (…) φοβέρισαν το παιδί μου ότι "θα πεις αυτά που σου λέμε", το δίδαξαν έτσι ακριβώς όπως θέλανε και κάνουν εδώ και πέντε χρόνια που την έχουν κοντά τους. Και όταν κατέβηκαν κάτω το παιδί μου εκεί που φώναζε "αφήστε τη μαμά μου είναι η μόνη που έχω στον κόσμο". Ξαφνικά το παιδί στους αστυνομικούς είπε ότι "η μαμά μου είχε το όπλο και το έβγαλε από την τσάντα. Δεν είχα καν τσάντα πάνω μου».

Η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου της είπε ότι φέρεται κατά των δημοσιογράφων και η Κλοντιάνα Τσέλο της απάντησε: «Κοιτάξτε να δείτε, εδώ εγώ απορώ πως ένας δημοσιογράφος να βασιστεί σε μια κοινή λογική - αντικειμενική λογική - και κυρίως οι γυναίκες. Η κυρία Στεφανίδου, που αναφέρεται επί καθημερινής βάσεως στο θέμα, θάβοντάς με… Η κυρία Κουτσελίνη, μέχρι και η κυρία Μενεγάκη είχε αναφερθεί. Αναρωτιέμαι πώς δεν αναφέρεται και δεν ρωτάει καμία και κανείς πως αυτό το παιδί είναι δυνατόν να βρίσκεται στα χέρια ενός ηλικιωμένου, “παράνομου” ψυχαγωγικά πατέρα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA