Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο από το κινητό του πιλότου που ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, είδε το φως της δημοσιότητας και σε καμία περίπτωση δεν προμηνύει το φρικτό έγκλημα που θα ακολουθούσε. Στις αρχές Φεβρουαρίου, σε έναν περίπατο που είχε το ζευγάρι, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βιντεοσκοπεί τη σύζυγό του, το σκυλί τους και τη μικρή Λυδία. Τρεις μήνες μετά, σύζυγος και σκύλος θα έχαναν τη ζωή τους από τον άνθρωπο που τους βιντεοσκοπούσε. 

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Σοκάρει η ιατροδικαστής - Δεν θα ξεχάσω ποτέ την Καρολάιν και το μωρό

Η Καρολάιν, σύμφωνα με το αποκλειστικό βίντεο που δημοσιεύει ο Alpha, φαίνεται να περπατά μπροστά, χαρούμενη και ξένοιαστη ενώ από πίσω την ακολουθεί το σκυλί τους. Ο πιλότος βρίσκεται πίσω τους ενώ στην αγκαλιά του κρατά τη μικρή Λυδία. Κάποια στιγμή φωνάζει «μικρή μου» και η Καρολάιν κοιτάζει το φακό χαμογελαστή. Αντίστοιχες στιγμές ευτυχίας περνούσαν κι έναν μήνα πριν τη στυγερή δολοφονία σε βίντεο που κυκλοφόρησαν αρχές του Οκτώβρη. 

Το πρώτο βίντεο είναι τραβηγμένο στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά κι έχει τραβηχθεί έναν μήνα πριν τη στυγερή δολοφονία. Ο 32χρονος πιλότος βιντεοσκοπούσε την Καρολάιν ενώ έπαιζαν χαρτιά. Η 20χρονη κοπέλα τότε χαμογελούσε και τίποτα δεν προμήνυε ότι θα δολοφονηθεί από τα χέρια του άνδρα της και πατέρα του παιδιού της. Μάλιστα, ακούγεται να λέει τη λέξη «Αγάπη μου», στον άνθρωπο που μέρες αργότερα της αφαίρεσε τη ζωή.

Σε ένα άλλο βίντεο πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Διακρίνεται να μπαίνει στον χώρο της εργασίας του χαρούμενος και να αστειεύεται με τους συναδέλφους του. Το τρίτο βίντεο το έχει τραβήξει ο πιλότος κατά τη διάρκεια πτήσης πάνω από την Αττική. Σε αυτό ακούγεται ο πιλότος να μιλά με έναν άνδρα που βρίσκεται μαζί του στο ελικόπτερο.

Παράλληλα στο κινητό του έχει και πολλά βίντεο από τις πτήσεις του με αεροπλάνο. Σημειώνεται ότι στο κινητό του πιλότου εντοπίστηκαν πάνω από 40 βίντεο. Ωστόσο, αίσθηση έχει προκαλέσει στους αστυνομικούς το γεγονός ότι ο συζυγοκτόνος είχε στο κινητό του περισσότερα βίντεο με τον ίδιο να πιλοτάρει ελικόπτερο, παρά με τη γυναίκα και το παιδί του. Τα οπτικά ντοκουμέντα εξετάζονται πολύ προσεκτικά από τις Αρχές και θα εξεταστούν μαζί με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA