Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύσκολες καταστάσεις βιώνουν οι κρατούμενοι στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας, καθώς είναι πολλοί οι συγκρατούμενοί τους που είναι αρνητές του εμβολίου κι αποτελούν... υγειονομικές βόμβες. Οπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ ο ΣΚΑΪ, κάποιες φυλακές μάλιστα, είναι ουσιαστικά σε καθεστώς lockdown. Ετσι, στις φυλακές Κορυδαλλού, Τρικάλων κι Αμφισσας απαγορεύονται πλέον τα επισκεπτήρια, οι άδειες κρατουμένων χορηγούνται κατά περίπτωση, απαγορεύονται οι προφυλακίσεις- μεταγωγές εκτός περιστατικών υγείας και δίκες, γίνεται χρήση ειδικών στολών προστασίας μάσκες και γάντια

Από τους 11.100 κρατουμένους των φυλακών της χώρας μας οι περίπου 3.000 είναι αρνητές εμβολιασμού, ενώ στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας σημειωθήκαν 392 κρούσματα, εκ των οποίων 337 κρατούμενοι και 55 σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Παράλληλα, 6.140 κρατούμενοι έχουν εμβολιαστεί, 1.960 έχουν δηλώσει πρόθεση εμβολιασμού, αλλά δεν έχουν ΑΜΚΑ γιατί είναι αλλοδαποί κι ο εμβολιασμός τους εκκρεμεί, ενώ 62 κρατούμενοι έχουν κάνει και την τρίτη δόση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA