ΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/11/2021 18:12

Ληστείες στο Παγκράτι: Αυτά είναι τα μέλη της συμμορίας των διαρρηκτών με τον σκύλο

Ευθύνονται για τουλάχιστον 15 κλοπές από την ευρύτερη περιοχή του Παγκρατίου, με λεία που ξεπερνάει τις 35.000 ευρώ - Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των μελών της συμμορίας

Ληστείες στο Παγκράτι: Αυτά είναι τα μέλη της συμμορίας των διαρρηκτών με τον σκύλο
(Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.)
Ανάγνωση:

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των μελών της συμμορίας που είχε γίνει φόβος και τρόμος στην ευρύτερη περιοχή του Παγκρατίου, πραγματοποιώντας τουλάχιστον 15 διαρρήξεις σε οικείες με λεία που ξεπερνάει τις 35.000 ευρώ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός, ότι ο τσιλιαδόρος της εγκληματικής ομάδας πολλές φορές έφερνε μαζί του ένα σκύλο, προκειμένου να μοιάζει με κάτοικο της περιοχής που απλά έχει βγάλει βόλτα το κατοικίδιό του.

Πρόκειται για πολύπειρους κακοποιούς (σ.σ. δύο Γεωργιανοί κι ένας Αλβανός ή Ρουμάνος), οι οποίοι μάλιστα συνήθιζαν να «σημαδεύουν» τα σπίτια που σχεδίαζαν να... επισκεφτούν, προκειμένου να διακριβώσουν εάν και ποιες ώρες ήταν μέσα οι ένοικοι.

Πρόκειται για τους:

  • (επ.) KURCKHALIQ ή KURTSKHALIA (ον.) TEIMURAZ του TOGO και της LAMARA , γεν.21/12/1972 ή 22/03/1971 στην Γεωργία
  • (επ.) ALMIDZE ή ALHIDZE ή ALXIDZE (ον.) REMI ή REMIKO του VALERI ή VELERI ή BALERI και της TAMARA , γεν.1971 στην Γεωργία,

  • (επ.) APIRCIOAIE ή APICIQAE ή APARCIOAE ή LLAPA ή LAPA ή DUMITRAS (ον.) FLORENTIN - CONSTANTIN ή FLOREDIU - CONSTANTIN ή JORGO του VICTOR ή SPIRO και της LUCIA ή LEFTERIA ή ELEFTERIA , γεν.9/5/1969 ή 9/5/1970 στην Ρουμανία ή Αλβανία.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, περί ναρκωτικών και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας, η συγκεκριμένη συμμορία «χτυπούσε» τουλάχιστον από τον Μάρτιο του 2021.

Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε ότι κατά τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στις «καβάτζες» και τα σπίτια των εμπλεκομένων, βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες κλοπιμαίων και διαρρηκτικά εργαλεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ