Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας εκδικάζεται σήμερα Τετάρτη (24/11) η υπόθεση της αιματηρής συμπλοκής στον Κολωνό στις 9 Νοεμβρίου 2021, που οδήγησε στη σύλληψη τράπερ Thug Slime για τον τραυματισμό με μαχαίρι ενός διανομέα. Για την υπόθεση συνελήφθησαν ακόμα τρία άτομα. 

Διαβάστε ακόμη: Καρδίτσα - Πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού: «Ψάρευαν» πελάτες στις εκκλησίες, έκαναν και «εξαγωγές»

Σε βάρος των τεσσάρων ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της βαριάς σωματικής βλάβης από κοινού, της συνέργειας στο παραπάνω αδίκημα, και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. Η υπόθεση αναβλήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 2021 προκειμένου να κληθεί ο παθών να καταθέσει στο δικαστήριο, ενώ μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ο τράπερ και οι συγκατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με τους όρους της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους τρεις φορές το μήνα. Ο Thug Slime και ακόμα ένας κατηγορούμενος κατέβαλαν επίσης εγγύηση 2.000 έκαστος ενώ οι άλλοι δύο κατέβαλαν από 1.000 ευρώ. 

Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη στις 4 το απόγευμα της Τρίτης 9/11 στην οδό Λένορμαν 159 στον Κολωνό μέσα σε καφετέρια και κατέληξε στον τραυματισμό δύο ατόμων. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έγιναν προσαγωγές, ανάμεσά τους και ο τράπερ Thug Slime. 

Βίντεο από τη συμπλοκή

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ που έφερε στο φως της δημοσιότητας βίντεο από τη συμπλοκή, ένας από τους κατηγορούμενους κατέθεσε πως αφορμή για το περιστατικό στάθηκε η συμπεριφορά του διανομέα. «Πήγαμε προς το κατάστημα να ζητήσουμε το λόγο και τότε ο (...) έκανε μια κίνηση σαν να είχε μαχαίρι στη ζώνη του. Τότε πήγαμε στο αμάξι και πήραμε τις πεταλούδες. Και αυτός μπήκε στο κατάστημα και έλεγε "ελάτε μέσα άμα θέλετε". Τότε εμείς μπήκαμε και οι τρεις μέσα και με τα μαχαίρια που κρατούσαμε προσπαθούσαμε να σώσουμε τις ζωές μας γιατί μας είπε ότι θα μας μαχαιρώσει», κατέθεσε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA