Μενού
  • Α-
  • Α+

Κακοκαιρία αναμένεται στη χώρα και τις επόμενες ημέρες καθώς το χαμηλό βαρομετρικό δίνει βροχοπτώσεις κάτι  που αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες και οι ημέρες μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται διαδοχικά κύματα κακοκαιριών καθώς ο καιρός θα βελτιωθεί την Πέμπτη, αλλά θα χαλάσει και πάλι την Παρασκευή ενώ έντονες βροχοπτώσεις αναμένονται και την Κυριακή.

Διαβάστε ακόμη: Αττική: Πάνω από 80 κλήσεις στην Πυροσβεστική, 20 για απεγκλωβισμούς

Πέρα από τη βροχή κύριο χαρακτηριστικό θα είναι οι δυνατοί άνεμοι, με βοριάδες να πνέουν στο Αιγαίο και νοτιάδες το Ιόνιο που μάλιστα θα φτάσουν τα 8 μποφόρ, σύμφωνα με τα όσα είπε στο OPEN.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη σημερινή ημέρα «Το κύμα κακοκαιρίας που έδωσε βροχές σε περιοχές που βρέχονται από τον Σαρωνικό μετακινείται προς τα ανατολικά και αυτό θα έχει συνέπεια τη μεταστροφή των ανέμων σε βοριάδες έως και 7 μποφόρ δίνοντας μεγάλα ύψη βροχής την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια μέχρι το πρωί της Πέμπτης οπότε θα αρχίσει να αποτελεί παρελθόν το πρώτο οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό» ανέφερε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA