Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία ακόμη απίστευτη ιστορία ήρθε να προστεθεί σε τόσες άλλες που έχουν καταγραφεί αναφορικά με την επιρροή που ασκούν αρνητές του εμβολίου κατά του κορονοϊού εκμεταλλευόμενοι τον εκκλησιαστικό χώρο και την πίστη των ανθρώπων. Συγκεκριμένα, ο καρδιολόγος, Γιώργος Δημητριάδης μιλώντας στην εκπομπή του MEGA, live news κατήγγειλε ότι το αντιεμβολιαστικό κίνημα στη Φλώρινα έχει παρεισφρήσει στους χώρους της εκκλησίας, επηρεάζοντας την 81χρονη μητέρα του προκειμένου να μην εμβολιαστεί!

«Προσπαθώντας να την πείσω να εμβολιαστεί, αντιμετώπισα μια σφοδρή άρνηση, η οποία ξεκινούσε από την απίστευτη επιρροή που έχει ασκήσει επάνω της η παραεκκλησιαστική εξουσία στη Φλώρινα», εξήγησε αρχικά ο γιος της 81χρονης και τόνισε πως οι αρνητές του εμβολίου δημιουργούν συχνά προβλήματα στρεφόμενοι εναντίων όσων είναι εμβολιασμένοι.

Υπάρχει ομερτά στη Φλώρινα

«Δυστυχώς η μητέρα μου δεν συναισθάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης, δεν δέχεται καν την ιατρική μου γνώση και αυτό δείχνει πόση εξουσία ασκείται επάνω της από τους παραεκκλησιαστικούς κύκλους. Υπάρχει μια ομερτά στη Φλώρινα».

Όπως ανέφερε ο κ. Δημητριάδης, η επίσημη εκκλησία δεν θέτει θέμα κατά του εμβολίου, ωστόσο «...το παρακράτος της εκκλησίας ελέγχει πάρα πολύ κόσμο. Υπάρχει μια διαπλοκή. Είναι σαν να έχουν βάλει έναν μανδύα μπροστά τους οι αρνητές και να μην καταλαβαίνουν».

Της λένε για διαταγές του Θεού, νεομάρτυρες και δηλητήριο

Και συνέχισε: «Τους καταγγέλλω σαν ηθικούς αυτουργούς. Δεν είναι ποινικό αδίκημα αυτό που κάνουν; Η σκέψη της μητέρας μου χειραγωγείται εκμεταλλευόμενοι την ευσέβειά της στον Θεό. Της λένε ότι αυτά είναι διαταγές του Θεού, ότι θα γίνει νεομάρτυρας του Χριστού, ότι θα της βάλουν δηλητήριο στο σώμα και ένα σωρό άλλες ηλιθιότητες». Μέσα από την εκπομπή, ο καρδιολόγος έκανε έκκληση σε όλο τον κόσμο να εμβολιαστεί και να τηρεί τα μέτρα προστασίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA