Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που καθηγητές, επιδημιολόγοι, απλοί γιατροί και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΣΥ, δίνουν καθημερινή μάχη για να νικήσουν τον κορονοϊό και να κρατήσουν ανθρώπους ζωντανούς στις ΜΕΘ των νοσοκομείων της χώρας, το αντιεμβολιαστό κίνημα πράττει κατά συνείδηση και προτάσσει την άγνοιά του έναντι της επιστήμης. Οι απίστευτες ιστορίες αυθαιρεσίας που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας αποδεικνύουν ότι οι αρνητές του εμβολίου εκμεταλλευόμενοι σε πολλές περιπτώσεις τις ειδικότητές (μεταξύ άλλων ιατρικής, δικηγορίας, ιερέων κ.α.) τους προσπαθούν να ασκήσουν επιρροή σε συμπολίτες τους για τη μη τήρηση των μέτρων. Αυτοί δεν είναι απλά αρνητές της υγείας και της λογικής, αλλά ορκισμένοι εχθροί της δημόσιας ασφάλειας. 

Ετσι δρα η παραεκκλησιαστική εξουσία

Πώς αλλιώς να εξηγηθεί, το περιστατικό στη Φλώρινα, όπου αρνητές του εμβολίου εκμεταλλευόμενοι τον εκκλησιαστικό χώρο συμπαρασύρουν πιστούς στο να μην εμβολιαστούν! Συγκεκριμένα, ο καρδιολόγος, Γιώργος Δημητριάδης μιλώντας στην εκπομπή του MEGA, live news κατήγγειλε ότι το αντιεμβολιαστικό κίνημα στην πόλη που ζει, έχει παρεισφρήσει στους χώρους της εκκλησίας, επηρεάζοντας την 81χρονη μητέρα του: «Προσπαθώντας να την πείσω να εμβολιαστεί, αντιμετώπισα μια σφοδρή άρνηση, η οποία ξεκινούσε από την απίστευτη επιρροή που έχει ασκήσει επάνω της η παραεκκλησιαστική εξουσία στη Φλώρινα. Δυστυχώς η μητέρα μου δεν συναισθάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης, δεν δέχεται καν την ιατρική μου γνώση και αυτό δείχνει πόση εξουσία ασκείται επάνω της από τους παραεκκλησιαστικούς κύκλους. Υπάρχει μια ομερτά στη Φλώρινα. Η επίσημη εκκλησία δεν θέτει θέμα κατά του εμβολίου, ωστόσο, το παρακράτος της ελέγχει πάρα πολύ κόσμο. Υπάρχει μια διαπλοκή. Είναι σαν να έχουν βάλει έναν μανδύα μπροστά τους οι αρνητές και να μην καταλαβαίνουν».

«Θα σου βάλουν δηλητήριο στο σώμα»

Βρισκόμενος σε απόγνωση ο γιος της 81χρονης αποκαλύπτει τις απίστευτες ατάκες που λένε στην ηλικιωμένη οι αρνητές του εμβολίου: «Της λένε για διαταγές του Θεού, νεομάρτυρες του Χριστού και δηλητήριο που θα της βάλουν στο σώμα! Τους καταγγέλλω σαν ηθικούς αυτουργούς. Δεν είναι ποινικό αδίκημα αυτό που κάνουν; Η σκέψη της μητέρας μου χειραγωγείται εκμεταλλευόμενοι την ευσέβειά της στον Θεό.

Γιατρός και ιερέας... συνεργάστηκαν

Μία άλλη ιστορία που έρχεται από τον Αγιο Σάββα στην Ιερά Οδό εμπλέκει γιατρό που τέθηκε πρόσφατα σε αναστολή από το νοσοκομεία Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη και ο οποίος με την άδεια του ιερέα, μοίρασε φυλλάδιο εντός της εκκλησίας με αυθαίρετες οδηγίες σε περίπτωση που κάποιος πιστός νοσήσει! Ο γιατρός (νευρολόγος στην ειδικότητα) προτρέπει τους πολίτες να μην κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, να μην στραφούν σε συναδέλφους του και να μην ζητήσουν βοήθεια ούτε να νοσηλευτούν ακόμα και την ύστατη στιγμή.

Ο Ιερέας Γεώργιος ανεμβολίαστος και ο ίδιος, επέτρεψε ταυτόχρονα στους πιστούς να εκκλησιάζονται χωρίς να φορούν μάσκες, χωρίς να κρατούν αποστάσεις και όπως ανέφερε στην κάμερα του Mega: «Ναι, ο γιατρός που μοίρασε το φυλλάδιο προσωπικά με έχει πείσει ότι κάτι ύποπτο υπάρχει πίσω από όλα αυτά που συμβαίνουν με τον κορονοϊό. Εγώ δεν λεω σε κανέναν ούτε να κάνει, ούτε να μην κάνει το εμβόλιο. Είμαι υπέρ της ελευθερίας της γνώμης. Ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει». 

Φυλακές σε... lockdown λόγω αρνητών

Και αν η κατάσταση έχει ξεφύγει με τους ελεύθερους ανθρώπους, τότε τι να πει κανείς για τους φυλακισμένους! Περίπου 3.000 κρατούμενοι αρνητές εμβολιασμού (από τους 11.100 κρατουμένους των φυλακών της χώρας μας) δηλώνουν αρνητές εμβολιασμού, ενώ στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας σημειωθήκαν 392 κρούσματα, εκ των οποίων 337 κρατούμενοι και 55 σωφρονιστικοί υπάλληλοι! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, τα σωφρονιστικά καταστήματα Κορυδαλλού, Τρικάλων και Αμφισσας αποτελούν... υγειονομικές βόμβες λόγω των αυξημένων κρουσμάτων με αποτέλεσμα να απαγορευτούν τα επισκεπτήρια, ενώ οι άδειες κρατουμένων χορηγούνται κατά περίπτωση, απαγορεύονται οι προφυλακίσεις- μεταγωγές εκτός περιστατικών υγείας και δίκες, ενώ γίνεται χρήση ειδικών στολών προστασίας μάσκες και γάντια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA