Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Νίκος Αντωνιάδης: Έφοδος της ΑΑΔΕ στην εταιρεία που διαχειρίζεται το ιντερνετικό κανάλι του αντιεμβολιαστή δικηγόρου

Κλιμάκιο της ΑΑΔΕ διενήργησε έλεγχο στην εταιρεία που διαχειρίζεται το ιντερνετικό κανάλι του αντιεμβολιαστή δικηγόρου, Νίκου Αντωνιάδη, με τον ίδιο να κάνει λόγο για «ολοκληρωτικό πόλεμο»

Πηγή: shutterstock
Πηγή: shutterstock

Ένα ακόμα επεισόδιο στο σήριαλ με τον γνωστό αντιεμβολιαστή δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη διαδραματίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης όταν κλιμάκιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) διενήργησε οικονομικό έλεγχο στην εταιρεία που διαχειρίζεται το ιντερνετικό κανάλι του, μέσω του οποίου με 15 ευρώ όποιος επιθυμεί μπορεί να λάβει πρόσβαση στο υλικό που δημοσιοποιεί.

Ο ίδιος επιτέθηκε για ακόμη μία φορά στις δικαστικές Αρχές κάνοντας λόγο για «ολοκληρωτικό πόλεμο» που γίνεται σε βάρος του. Έλεγχος της ΑΑΔΕ στο κανάλι, συνεργείο τριών υπαλλήλων, με εισαγγελέα, σε μόλις έξι μηνών εταιρεία. Ξέρω τι ελπίζατε να βρείτε. Αυτά που λένε οι κανίβαλοι των ΜΜΕ. Σπάσατε τα μούτρα σας πάλι;» ανέφερε ο Νίκος Αντωνιάδης.

Υπενθυμίζεται πως ο κλοιός για τον αντιεμβολιαστική δικηγόρο έχει αρχίσει να στενεύει πολύ, με δεδομένου πως στις 14 Ιανουαρίου 2022 θα δικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση. Παράλληλα, έχει ήδη παραπεμφθεί και στο πειθαρχικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (αυτοδικαίως μετά την αποστολή από την Εισαγγελία της γνωστοποίησης δίωξης σε βάρος του). Εάν κριθεί ένοχος από το πειθαρχικό η ποινή που μπορεί να του επιβληθεί είναι από επίπληξη έως αφαίρεση αδείας άσκησης επαγγέλματος για ένα χρονικό διάστημα.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#ΑΑΔΕ #ΜΜΕ #Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών #Νίκος Αντωνιάδης

Best of Internet