ΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/11/2021 01:54

Νίκος Αντωνιάδης: Έφοδος της ΑΑΔΕ στην εταιρεία που διαχειρίζεται το ιντερνετικό κανάλι του αντιεμβολιαστή δικηγόρου

Κλιμάκιο της ΑΑΔΕ διενήργησε έλεγχο στην εταιρεία που διαχειρίζεται το ιντερνετικό κανάλι του αντιεμβολιαστή δικηγόρου, Νίκου Αντωνιάδη, με τον ίδιο να κάνει λόγο για «ολοκληρωτικό πόλεμο»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Νίκος Αντωνιάδης: Έφοδος της ΑΑΔΕ στην εταιρεία που διαχειρίζεται το ιντερνετικό κανάλι του αντιεμβολιαστή δικηγόρου
Πηγή: shutterstock
Ανάγνωση:

Ένα ακόμα επεισόδιο στο σήριαλ με τον γνωστό αντιεμβολιαστή δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη διαδραματίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης όταν κλιμάκιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) διενήργησε οικονομικό έλεγχο στην εταιρεία που διαχειρίζεται το ιντερνετικό κανάλι του, μέσω του οποίου με 15 ευρώ όποιος επιθυμεί μπορεί να λάβει πρόσβαση στο υλικό που δημοσιοποιεί.

Ο ίδιος επιτέθηκε για ακόμη μία φορά στις δικαστικές Αρχές κάνοντας λόγο για «ολοκληρωτικό πόλεμο» που γίνεται σε βάρος του. Έλεγχος της ΑΑΔΕ στο κανάλι, συνεργείο τριών υπαλλήλων, με εισαγγελέα, σε μόλις έξι μηνών εταιρεία. Ξέρω τι ελπίζατε να βρείτε. Αυτά που λένε οι κανίβαλοι των ΜΜΕ. Σπάσατε τα μούτρα σας πάλι;» ανέφερε ο Νίκος Αντωνιάδης.

Υπενθυμίζεται πως ο κλοιός για τον αντιεμβολιαστική δικηγόρο έχει αρχίσει να στενεύει πολύ, με δεδομένου πως στις 14 Ιανουαρίου 2022 θα δικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση. Παράλληλα, έχει ήδη παραπεμφθεί και στο πειθαρχικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (αυτοδικαίως μετά την αποστολή από την Εισαγγελία της γνωστοποίησης δίωξης σε βάρος του). Εάν κριθεί ένοχος από το πειθαρχικό η ποινή που μπορεί να του επιβληθεί είναι από επίπληξη έως αφαίρεση αδείας άσκησης επαγγέλματος για ένα χρονικό διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΑΔΕ ΜΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ