Μενού
  • Α-
  • Α+

Σάλος έχει προκληθεί στη Νάουσα από έναν ηλικιωμένο που προσπάθησε με το «έτσι θέλω» να μπει σε καφετέρια χωρίς να διαθέτει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό rapid test, με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να αντιδρά και τελικά να αποκτά ως «σουβενίρ» ένα... δάγκωμα στο μάγουλο από τον ανεμβολίαστο ηλικιωμένο!

Διαβάστε ακόμη: Rapid test: Σύλληψη φαρμακοποιού στον Έβρο για πλαστά αρνητικά πιστοποιητικά

Αυτό το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή της Νάουσας, με ρεπορτάζ του Alpha να αναφέρει πως ο 77χρονος προσπάθησε να μπει στο εσωτερικό μιας καφετέριας χωρίς να δείξει τις απαιτούμενες βεβαιώσεις και, όταν οι υπάλληλοι του τις ζήτησαν, τους έδειξε ένα... εξιτήριο από νοσοκομείο! Εκείνοι του συνέστησαν να βγει έξω για να μη χρεωθούν με το υπέρογκο πρόστιμο, όμως ο ηλικιωμένος άρχισε να τους βρίζει, με αποτέλεσμα να επέμβει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που τον έπιασε από τα χέρια προσπαθώντας να τον βγάλει έξω με τη βοήθεια ενός πελάτη.

Όμως, ο 77χρονος αντέδρασε με αποτέλεσμα να τον... δαγκώσει στο μάγουλο, κάτι που ανάγκασε τον καταστηματάρχη να τρέξει στο νοσοκομείο για να του κάνουν ράμματα και μοριακό τεστ, ώστε να βεβαιωθεί ότι δεν είχε κολλήσει κορονοϊό! Ο ηλικιωμένος αντιεμβολιαστής όμως δεν αρκέστηκε εκεί αλλά προσπάθησε να μπει και σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών χωρίς να φορά μάσκα. Οταν οι υπάλληλοι δεν του επέτρεψαν την είσοδο, δεν δίστασε μάλιστα να... φτύσει έναν από αυτούς!

Τελικά, ο ηλικιωμένος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβριση και παραβίαση των μέτρων για την αντιμετώπιση ασθενειών, του όρισε τακτική δικάσιμο και έδωσε προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA