Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ένα νέο σχολικό κτίριο, ειδικό για παιδιά με ειδικές ανάγκες, εισέβαλαν τέσσερις ανήλικοι και λιθοβόλησαν υπαλλήλους στα Άνω Λιόσια. Συγκεκριμένα, στο 1ο Ειδικό Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων, οι ανήλικοι άρχισαν να πετάνε δεκάδες πέτρες στις τζαμαρίες του κτιρίου, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές. Ο φύλακας, φοβούμενος για τη ζωή του, ειδοποίησε την εταιρία σεκιούριτι που εργάζεται και την αστυνομία

Διαβάστε ακόμη: ΕΜΑ: «Πράσινο φως» στον εμβολιασμό παιδιών 5-11 ετών με Pfizer

Ο υπεύθυνος της εταιρείας σεκιούριτι, μιλώντας στον Alpha, κατήγγειλε τη βίαιη συμπεριφορά των ανήλικων και τις υλικές ζημιές που προξένησαν στις ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις. Γείτονας ρομά που μένει στον καταυλισμό έκανε παρέμβαση στο ρεπορτάζ και φώναζε ότι «τα παιδιά έπρεπε να είχαν ενημερωθεί και να φύγουν και δεν μπήκαν για να κλέψουν», ενώ δεν απάντησε στο ερώτημα γιατί πετούσαν πέτρες. 

Για την ιστορία, η ιδιωτική εταιρία φύλαξης έστειλε περιπολικό άμεσης επέμβασης σε διάστημα 10 λεπτών μετά την πρώτη ειδοποίηση από τον σεκιούριτι. Και το όχημα ωστόσο δέχτηκε επίθεση με πέτρες απο τους ανήλικους Ρομά.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA