Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Αλιμος: Τι απαντά ο διευθυντής του σχολείου μετά την καταγγελία ότι δεν άναβε τη θέρμανση

Σάλο έχει προκαλέσει στον Αλιμο η καταγγελία του δημάρχου, Ανδρέα Κονδύλη, ο οποίος σε ανάρτησή του λέει πως διευθυντής σχολείου δεν άνοιγε τη θέρμανση για τους μαθητές γιατί το θεωρούσε προσβλητικό

Πηγή: Unsplash
Πηγή: Unsplash

Τη δική του απάντηση δίνει ο διευθυντής του σχολείου στον Άλιμο μετά την απίστευτη καταγγελία από τον δήμαρχο της περιοχής Ανδρέα Κονδύλη ότι κρατούσε κλειστή τη θέρμανση και άφηνε τα παιδιά να κάνουν μάθημα στο κρύο καθώς θεωρούσε «προσβλητικό» το να γυρίσει τον διακόπτη.

Ο διευθυντής του σχολείου μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι ποτέ δεν αρνήθηκε να ανάψει την θέρμανση καθώς και ότι είχε ζητήσει μια σχετική ενημέρωση για την συντήρηση της θέρμανσης. Ο λόγος είναι ότι είχε αλλάξει η εταιρεία της συντήρησης του φυσικού αερίου και όπως υποστηρίζει δεν είχε ενημερωθεί ο ίδιος και η σχολική μονάδα αν τελικά είχε γίνει συντήρηση και δεν ήθελε να αναλάβει μια τέτοια ευθύνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ χαρακτήρισε μειωτική μια τέτοια πράξη καθώς από τη στιγμή που δεν έχει ενημερωθεί δεν μπορούσε να ανάψει την θέρμανση γι’ αυτό και είχαν ανταλλάξει επιστολές με τον δήμαρχο Αλίμου.Το θέμα φαίνεται πως έχει πάρει διαστάσεις αφού τόσο ο διευθυντής όσο και ο δήμαρχος, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του καναλιού, έχουν κληθεί για εξηγήσεις από το Υπουργείο Παιδείας, με τη συνάντηση να πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα. Παράλληλα θα διερευνηθεί αν υπάρχουν ευθύνες και από ποιον.

«Δεν έκανε τόσο κρύο»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από την πλευρά τους οι μαθητές υπογραμμίζουν ότι δεν είχαν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με το κρύο τις τελευταίες ημέρες.Όπως λένε, παρόλο που δεν υπήρχε θέρμανση δεν έκανε τόσο κρύο, ενώ αναφέρουν πως δεν είχαν θέμα με τον διευθυντή τους και πως από σήμερα λειτουργεί κανονικά η θέρμανση.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#σχολείο #Άλιμος #Δήμαρχος

Best of Internet