Μενού
  • Α-
  • Α+

Φίλος της Καρολάιν ξέσπασε κατά του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ύστερα από το νέο βίντεο που κυκλοφόρησε με την κοπέλα λίγο καιρό πριν πεθάνει μαρτυρικά από τα χέρια του άνανδρου δολοφόνου της στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά δίπλα στο 11 μηνών μωρό της. Ο αδελφικός φίλος της Καρολάιν Κράουτς μίλησε στο πρωινό και κατακεραύνωσε τον πιλότο.

«Είναι σιχαμένος. Πόσες φορές θα δολοφονήσει την Καρολάιν; Πρώτα τη δολοφόνησαν οι ληστές, μετά ο ίδιος “γιατί πήγε η Καρολάιν να χτυπήσει το μωρό”, όπως τόλμησε να πει και τώρα την Καρολάιν τη δολοφόνησαν έμποροι ναρκωτικών; Πόσα ψέματα. Με τα καινούργια που γράφονται γιατί δεν αντιδρά; Είναι πανέξυπνος. Όπως έστησε σκηνικό ληστείας, τώρα θέλει να στήσει νέο σκηνικό, γιατί έτσι τον βολεύει. Όπως έστησε σκηνικό ληστείας, τώρα θέλει να στήσει νέο σκηνικό, γιατί έτσι τον βολεύει» είπε ο φίλος της μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA