Μενού
  • Α-
  • Α+

Σημαντικά προβλήματα προκάλεσε (και συνεχίζει να προκαλεί) η κακοκαιρία στη δυτική Ελλάδα, με τη σφοδρή βροχόπτωση να έχει ως αποτέλεσμα να σημειωθεί κατολίσθηση στη Ναύπακτο. Μάλιστα, η κατολίσθηση σημειώθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα της Ναυπάκτου με δύο περιπολικά να καταπλακώνονται από τις πέτρες.

Διαβάστε ακόμη: Κερατσίνι: Οι κλωτσιές στο άψυχο σώμα της 8χρονης, το κλάμα της Ζαχαρέα και το «εκκενώστε πριν έρθει η Αστυνομία»

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα nafpaktianews.gr, η κατολίσθηση προκλήθηκε από την ισχυρή βροχόπτωση καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας που προηγήθηκε.

Πτώση βράχου σημειώθηκε και στην τοπική κοινότητα Ανθοφύτου με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος στην περιοχή και μηχανήματα να επιχειρούν για τη διάνοιξη του δρόμου με την αποκατάσταση να αναμένεται μέσα στο επόμενο τρίωρο.

Ο συναγερμός έχει σημάνει από πολύ νωρίς το πρωί στη διεύθυνση Περιβάλλοντος του δήμου Ναυπακτίας για την κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή με μικροπροβλήματα σε διάφορα σημεία όπως στη Μακύνεια, την Παλαιοπαναγιά, το ρέμα Τζάβαρ και τη Βαριά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA