Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, που ήρθε αντιμέτωπος με δύο διαρρήκτες που είχαν εισβάλει στο σπίτι του, εξήγησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 πώς αντέδρασε στο περιστατικό και τι είπε στα νεαρά άτομα που ήταν και θαυμαστές του. 

Διαβάστε ακόμη: Μιχάλης Ζαμπίδης: Πώς κατέληξαν οι ληστές που πήγαν να κλέψουν άλλους μποξέρ

«Ήτανε Κυριακή νωρίς γύρω στις 5 με 5 και μισή και επέστρεφα από την κυριακάτικη βόλτα όταν έφτανα στο σπίτι μου βλέπω έναν να πηδάει από το εσωτερικό του σπιτιού προς τα έξω. Σχεδόν προσγειώθηκε μπροστά στο αμάξι. Ερχόμαστε αντιμέτωποι κοιταζόμαστε με βλέπει, χάρηκε κιόλας που με είδε – δεν ήξερε ότι είναι το σπίτι μου- και μου λέει Μάικ εσύ». Όταν τον ρώτησε τι δουλειά είχε στην περιουσία του, εκείνος δικαιολόγησε την πράξη του λέγοντας ότι έβγαζε φωτογραφίες

Ο ληστής τον πλησίασε και τότε κατάλαβε πως υπήρχε και κάποιος άλλος από την πίσω πλευρά του σπιτιού. «Προσπάθησε να ξεφύγει και τότε γύρισα το διακόπτη στο λίγο πιο αυστηρό και του είπα και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω μετά, οπότε κάτσε εδώ. Μου λέει "εντάξει" και κατέβασε τα χέρια, πάει πιο πίσω φωνάζει το συνεργάτη του..»  Ο Ζαμπίδης που βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τη σύντροφό του κάλεσε την αστυνομία η οποία έφτασε σε 4 με 5 λεπτά στο σημείο. «Έκανε εξαιρετικό ρεπορτάζ η σύντροφός μου, έβγαλε φωτογραφίες και βίντεο» συμπλήρωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing. 

Ο ένας από τους δύο δράστες συνελήφθη και φαίνεται πως στο ενεργητικό του είχε 17 στο σύνολο κλοπές και ο δεύτερος έχει ταυτοποιηθεί. «Βρήκαν την πόρτα κλειδωμένη και προσπάθησαν να την ανοίξουν με κατσαβίδι. Όταν ο ένας με πλησίασε πήρε ένα τηλέφωνο και έδωσε σήμα σε κάποιον προφανώς που βρισκόταν στην περιοχή.»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA