Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών που ήταν την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, η Σοφία Παυλίδου θέλησε το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου να δημοσιεύσει μία φωτογραφία από το περιστατικό ξυλοδαρμού που είχε βιώσει πριν μερικά χρόνια από τον συνάδελφό της, Μάνο Παπαγιάννη. 

Διαβάστε ακόμη: Αννα Μαρία Βελλή: Μου χτύπαγε το κεφάλι στα πλακάκια - Για πρώτη φορά φωτογραφίες από την κακοποίησή της

Το 2018 η δημοφιλής ηθοποιός είχε καταγγείλει τον 43χρονο ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη για εξύβριση και σωματική βία.Την Πέμπτη, λοιπόν, βρήκε την ψυχική δύναμη να ανεβάσει στο instagram ένα στιγμιότυπο που είχε τραβήξει όταν υπέστη βία από τον ηθοποιό. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, στο πόδι της υπάρχει μία τεράστια μελανιά. «Το σημάδι της ντροπής. Ιανουάριος 2018»,  με αυτά τα λόγια συνόδεψε την εν λόγω ανάρτηση.

Το μήνυμα που έστειλε για την πακόσμια ημέρα ήταν: «Εύχομαι να σταματήσουμε να γιορτάζουμε αυτή τη μέρα σύντομα. Εύχομαι καμία μας να μην νιώσει ξανά ντροπή. Διεθνής Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA