ΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/11/2021 22:56

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας την Κυριακή 28 Νοεμβρίου - Στο ύψος της Μαλακάσας

Την αποφυγή του τμήματος της Εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος της Μαλακάσας, συστήνει η τροχαία στους οδηγούς για την Κυριακή (28/11), λόγω άσκησης επιχειρησιακής ετοιμότητας και αποχιονισμού

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας την Κυριακή 28 Νοεμβρίου - Στο ύψος της Μαλακάσας
Κίνηση στους δρόμους (πηγή: eurokinissi)
Ανάγνωση:

Έκτακτες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος της Μαλακάσας, θα γίνουν την Κυριακή (28/11), λόγω άσκησης επιχειρησιακής ετοιμότητας και αποχιονισμού, περιόδου χειμερινής συντήρησης 2021 - 2022, με την επωνυμία «ΜΑΛΑΚΑΣΑ 2021».

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την Τροχαία προς ενημέρωση των οδηγών:

«Την Κυριακή 28.11.2021 και κατά τις ώρες 09:00 - 12:00 στην περιοχή Δήμου Ωρωπού θα πραγματοποιηθούν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας στην αριστερή λωρίδα αυτής, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία από τη χ/θ 39,100 έως τη χ/θ 40,550.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας στην αριστερή λωρίδα αυτής, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα από τη χ/θ 42,500 έως τη χ/θ 40,300.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς, λεωφόρους και πλατείες κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ