Μενού
  • Α-
  • Α+

Καιρός: Αλλάζει ξανά ο καιρός από το μεσημέρι του Σαββάτου, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες να σημειώνονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σύμφωνα με την πρόγνωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών /meteo.gr.

Διαβάστε ακόμηΜετάλλαξη Ομικρον: Εκτακτη οδηγία της Πολιτικής Αεροπορίας για μπλόκο σε 9 χώρες της νότιας Αφρικής

Η νέα κακοκαιρία που αναμένεται να «χτυπήσει» τη χώρα τις επόμενες ώρες είναι αποτέλεσμα ενός νέου βαρομετρικού χαμηλού που θα πλησιάσει την χώρα μας από την περιοχή της Κεντρικής Μεσογείου. Έτσι, βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται αρχικά από τα δυτικά, οι οποίες έως το βράδυ του Σαββάτου θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. 

Δείτε την πορεία της κακοκαιρίας από το Windy: 

Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά στην Πελοπόννησο και στην Στερεά Ελλάδα, ενώ στα δυτικά και νότια τμήματα της Πελοποννήσου υπάρχει πιθανότητα για τοπικές χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους. Στο κεντρικό και νότιο Ιόνιο, στη δυτική Στερεά και στη δυτική Πελοπόννησο οι άνεμοι πιθανώς πρόσκαιρα να σημειώσουν σημαντική ενίσχυση. Λιγότερα και πιο τοπικά θα είναι τα φαινόμενα στα νότια-νοτιοανατολικά νησιωτικά τμήματα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο βροχερός καιρός αναμένεται να διατηρηθεί έως και την Τρίτη 30 Νοεμβρίου. Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζονται οι βροχές από το προγνωστικό μοντέλο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών έως το βράδυ της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου 2021. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA