ΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/11/2021 10:02

Αγρίνιο: Bullying σε 13χρονο μέσα στο σχολείο - Τον χτύπησαν και ανέβασαν το βίντεο στο TikTok

Θύμα bullying έπεσε ένας 13χρονος σε σχολείο του Αγρινίου, όταν μία συμμαθήτρια του άρχισε να τον χτυπά, ενώ οι συμμαθητές της τραβούσαν βίντεο για να το δημοσιεύσουν σε Instagram, TikTok

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Αγρίνιο: Bullying σε 13χρονο μέσα στο σχολείο - Τον χτύπησαν και ανέβασαν το βίντεο στο TikTok
Πηγή: agriniopress.gr
Ανάγνωση:

Θύμα bullying έπεσε ένας 13χρονος σε σχολείο του Αγρινίου, όταν μία συμμαθήτρια του άρχισε να τον χτυπά, ενώ κάποιοι συμμαθητές της επέλεξαν αντί να επέμβουν, να τραβούν βίντεο με τα κινητά τους και να το δημοσιεύσουν στο Instagram και το TikTok.

Διαβάστε ακόμη: Σχολεία: Πότε κλείνουν για Χριστούγεννα

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, το περιστατικό bullying έλαβε χώρα σε σχολείο του Αγρινίου στις 11 Νοεμβρίου. Εκείνη την ημέρα όταν η μητέρα του 13χρονου πήγε στο σχολείο για να πάρει το παιδί της τον βρήκε χτυπημένο να κλαίει. Ύστερα από τις επίμονες ερωτήσεις της μητέρας ο μαθητής παραδέχτηκε πως μία συμμαθήτριά του άρχισε να τον χτυπά στο πρόσωπο όταν σχόλασαν. Σύμφωνα με τον 13χρονο, μπροστά στην επίθεση ήταν 6 ακόμα συμμαθητές του που παρότρυναν και επευφημούσαν την κοπέλα που του επιτέθηκε. Μάλιστα, οι συμμαθητές του κατέγραψαν την επίθεση και αργότερα ανέβασαν τα σχετικά βίντεο στο Instagram και στο TikTok. Στο βίντεο διακρίνεται ο μικρός μαθητής να κρατά προτεταμένο το χέρι του για να αποκρούσει τα άγρια χτυπήματα της ανήλικης, χωρίς όμως να απαντά σε αυτά.

Η μητέρα του παιδιού κατέθεσε μήνυση στις 12 Νοεμβρίου σε βάρος επτά μαθητών και της Διεύθυνσης Γυμνασίου του Αγρινίου. Στη μήνυση περιγράφονται και άλλες επιθετικές συμπεριφορές συμμαθητών, ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στη στάση της Διεύθυνσης του σχολείου, η οποία φέρεται να ζήτησε την απόσυρση της μήνυσης. Σύμφωνα με τη μητέρα το παιδί επέστρεψε στο σχολείο έπειτα από μέρες, καθώς βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ ζήτησε και άλλαξε τμήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ BULLYING TIKTOK
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ