Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κηφισιά: Απείλησαν 20χρονο με στιλέτο και τον οδήγησαν στο ΑΤΜ για να τον ληστέψουν

Ο δράστης ψάχνοντας τα προσωπικά του αντικείμενα, βρήκε την τραπεζική του κάρτα. Του «κόλλησε» το στιλέτο στα πλευρά, τον σήκωσε από τον παγκάκι και τον ανάγκασε να πάνε μαζί σε ΑΤΜ που βρίσκονταν στο απέναντι πεζοδρόμιο, ενώ ο συνεργός του παρέμεινε στο παγκάκι και πρόσεχε την τσάντα του νεαρού

Πηγή: shutterstock
Πηγή: shutterstock

Τον τρόμο βίωσε ένας 20χρονος φοιτητής στην Κηφισιά, καθώς έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας. Ο νεαρός κινείτο στην περιοχή του σταθμού του ΗΣΑΠ της Κηφισιάς έχοντας μόλις αποβιβαστεί από τον συρμό και κάθισε σε παγκάκι στην πλατεία Πλαταιών περιμένοντας έναν φίλο του. Τότε, τον προσέγγισαν δύο άνδρες. Ο ένας που κρατούσε στιλέτο τον ακινητοποίησε και του ζήτησε τα χρήματά του.

Ο νεαρός, εμφανώς σοκαρισμένος είπε ότι δεν είχε τίποτα πάνω του, με αποτέλεσμα να τον κάνουν... φύλο και φτερό. Ο δράστης ψάχνοντας τα προσωπικά του αντικείμενα, βρήκε την τραπεζική του κάρτα. Του «κόλλησε» το στιλέτο στα πλευρά, τον σήκωσε από τον παγκάκι και τον ανάγκασε να πάνε μαζί σε ΑΤΜ που βρίσκονταν στο απέναντι πεζοδρόμιο, ενώ ο συνεργός του παρέμεινε στο παγκάκι και πρόσεχε την τσάντα του νεαρού.

Με την απειλή του αιχμηρού αντικειμένου, τον υποχρέωσε να πληκτρολογήσει το PIN, και να εκταμιεύσει όλα τα χρήματα, περίπου 230 ευρώ. Επέστρεψαν στο παγκάκι, έδωσαν την κάρτα και την τσάντα στο θύμα και στη συνέχεια οι δύο ληστές επιβιβάστηκαν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και εξαφανίστηκαν. Ο νεαρός ενημέρωσε την Αστυνομία με τους ληστές να αναζητούνται ακόμη.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#ληστεία #Φοιτητές #Κηφισιά #αστυνομία

Best of Internet