Μενού
  • Α-
  • Α+

Μίζα 3.500 ευρώ για να βρει κρεβάτι ΜΕΘ στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος φέρεται να ζήτησε άγνωστη γυναίκα από συγγενείς ασθενούς που νοσηλεύεται με κορονοϊό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ. Η γυναίκα φέρεται να προσέγγισε τη σύζυγο του ασθενούς, ο γιος της έκανε την καταγγελία στον διοικητή του νοσοκομείου και με τη σειρά του εκείνος εκκίνησε τις διαδικασίες και η υπόθεση έχει μπει στο μικροσκόπιο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκειμένου να διερευνηθεί ποια ήταν η επιτήδεια και ποια η σχέση της με το νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμη: Μετάλλαξη Όμικρον: Περιλαμβάνει ένα «μείγμα μεταλλάξεων Φρανκεστάιν» - Τα νεότερα από τους επιστήμονες

Η πίεση στα νοσοκομεία λόγω των πολλών εισαγωγών δίνει την ευκαιρία σε κάποιους να προχωρήσουν σε πράξεις όπως οι παραπάνω, θέλοντας να εκμεταλλευτούν την απελπισία και την αγωνία των συγγενών. 

Υπενθυμίζεται ότι η Αττική ήταν για μία ακόμη φορά πρώτη στη λίστα το τελευταίο 24ωρο, στην κατανομή των κρουσμάτων κορονοϊού, που ανακοινώθηκαν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, ο ΕΟΔΥ. Συγκεκριμένα στην Αττική βρέθηκαν 973 μολύνσεις, ενώ στη Θεσσαλονίκη καταγράφηκαν 703 κρούσματα. Ακολουθούν σε κρούσματα η Αχαΐα με 124, η Μαγνησία με 123, οι Σέρρες με 116, το Ηράκλειο με 109 και η Λάρισα με 101 μολύνσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA