Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης κατάφερε να αποτρέψει τους διαρρήκτες που επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι του, ωστόσο σοκάρει τόσο το γεγονός πως πρόκειται για δύο ανήλικα παιδιά αλλά και ότι προσπάθησαν να μπουν το στο σπίτι «μέρα-μεσημέρι». Μάλιστα ο ένας από τους δύο που πιάστηκαν από τον Έλληνα πρωταθλητή είχε πλούσιο... βιογραφικό καθώς έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν δεκάδες φορές για παραβατικές συμπεριφορές.

«Όταν είδα τον έναν να πηδάει, σκέφτηκα μήπως έπεσε καμιά μπάλα στο σπίτι. Δεν σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης στον Alpha που παρουσίασε και το βίντεο που τράβηξε με το τηλέφωνό της η σύντροφός του.

Στο βίντεο φαίνεται ο ένας από τους διαρρήκτες να πηδάει τη μάντρα και να βγαίνει έξω από τον χώρο του σπιτιού. Αρχικά ο Ζαμπίδης «έπιασε» τον έναν: «Το περίεργο ήταν ότι ήταν 17:30, γυρνούσα σπίτι. Ήταν το σωστό timing. Μόλις έφτασα είδα κάποιον να πηδάει από το σπίτι μου προς τα έξω» ανέφερε ο ίδιος.

Και εξηγώντας τις κινήσεις του ανέφερε και πάλι πως: «Τον ρώτησα τι γίνεται και μου είπε βγάζω φωτογραφίες. Του λέω για το Instagram ή για να κλέψεις; Του λέω μη τρέχεις γιατί και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω. Εκεί λέει εντάξει εντάξει. Φώναξε τον συνεργό του, ήρθαν κοντά, είχαμε μια κουβέντα. Πήραμε την αστυνομία».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA