Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Toquel: «Ημασταν αντιμέτωποι με 25 άτομα με μαχαίρια και πιστόλια» - Τι απαντά ο ράπερ για το άγριο ξύλο στην Πάτρα

Ο ράπερ Toquel λέει ότι με τη βοήθεια της Αστυνομίας βγήκε η παρέα του και εκείνος έξω από το κλαμπ της Πάτρας - «Διαφορετικά θα γινόταν σφαγή», σημειώνει χαρακτηριστικά ο ράπερ για το άγριο ξύλο που έπεσε το βράδυ της Παρασκευής

Πηγή: Unsplash, instagram
Πηγή: Unsplash, instagram

Μετά το αιματηρό επεισόδιο σε κλαμπ της Πάτρας με πρωταγωνιστή τον ράπερ Toquel, ο ίδιος δίνει τη δική του απάντηση για όλα όσα συνέβησαν με την παρέα του και θαμώνες του καταστήματος, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η παρέα του ράπερ Toquel συνεπλάκη με μια άλλη παρέα και το επεισόδιο ήταν τόσο άγριο που έπρεπε να σπεύσουν στο κλαμπ αστυνομικοί για να τους χωρίσουν.

«Το μόνο που θέλω είναι να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο που ήταν μέσα στο μαγαζί και δεν ευθύνεται σε τίποτα να βλέπει τέτοια πράγματα, γιατί αυτά τα πράγματα δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν. Δεν έχει σημασία καν για ποιον λόγο έγινε, είναι κάτι που δεν θα έπρεπε καν να γίνει για οποιονδήποτε λόγο», αναφέρει ο ράπερ Toquel στην εκπομπή T-live. Για να προσθέσει: «Αυτό που έγινε εκεί μέσα δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να συμβεί αλλά συνέβη. Έχουμε κάνει 400 συναυλίες παρά τα lockdown και δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα με κανένα μαγαζί. Πάμε να βγάλουμε τα χρήματά μας, να διασκεδάσουμε τον κόσμο και να περάσουμε όμορφα. Αυτό που έγινε στην Πάτρα ήταν απαράδεκτο».

«Καταρχάς, ήμασταν επτά και όχι 40 άτομα και ήμασταν αντιμέτωποι τουλάχιστον με 25 άτομα με μαχαίρια και πιστόλια. Κι επειδή ακούστηκε ότι εμείς βγάλαμε όπλα, εμείς δεν είχαμε όπλα. Διαφορετικά, σας διαβεβαιώνω ότι η βραδιά θα είχε πάρει διαφορετική τροπή. Ήρθε η αστυνομία έξω και καταφέραμε να βγούμε από το μαγαζί. Διαφορετικά θα γινόταν σφαγή» κατέληξε ο Toquel για το άγριο επεισόδιο.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Toquel #ράπερ #επεισόδια #Πάτρα

Best of Internet