Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 33χρονο που δολοφόνησε την 57χρονη μητέρα του και τραυμάτισε την κατάκοιτη γιαγιά του στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τους αστυνομικούς ειδοποίησε η 81χρονη γιαγιά του δράστη, η οποία κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ. για βοήθεια. Αμέσως, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι, που τους υπέδειξε η 81χρονη. 

Ο 33χρονος μόλις κατάλαβε ότι φτάνουν οι αστυνομικοί, κλείδωσε το σπίτι για να μην μπουν μέσα και τον συλλάβουν. Οι αστυνομικοί, όμως, έσπασαν την πόρτα και είδαν το σπίτι γεμάτο αίματα. Η 57χρονη βρισκόταν νεκρή σε ένα δωμάτιο και η γιαγιά του σε ένα άλλο. Οι αστυνομικοί, μάλιστα, πιστεύουν ότι ο 33χρονος έσερνε τη νεκρή μητέρα του σε όλο το σπίτι γι' αυτό εντοπίστηκαν παντού αίματα.  

Αγρίνιο: Είχε παρελθόν ο μητροκτόνος 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα, ο 33χρονος που δολοφόνησε τη μητέρα του είχε παρελθόν στις Αρχές. Το 2012 είχε συλληφθεί για ληστεία και το 2013 είχε συλληφθεί για βιασμό. Η μητέρα του τον είχε κατηγορήσει για ενδοοικογενειακή βία με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Ομως, αναγκάστηκε να κάνει ξανά μήνυση και το 2017 με αποτέλεσμα εκείνος να συλληφθεί για δεύτερη φορά. Το 2017 συνελήφθη για βιασμό που είχε γίνει το 2013. Ο 33χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευθεί. Από το 2017 έως και το 2021 νοσηλευόταν στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. Αφέθηκε ελεύθερος μόλις πριν από οκτώ μέρες και τώρα δολοφόνησε τη μητέρα του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA