ΚΟΙΝΩΝΙΑ
30/11/2021 21:54

Προσαγωγές αστυνομικών από τους «Αδιάφθορους» για κύκλωμα πλαστών ταυτοτήτων

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για το «ξήλωμα» μεγάλου κυκλώματος που εξέδιδε πλαστές αστυνομικές ταυτότητες και έντυπα παραμονής στη χώρα - Μεταξύ των προσαχθέντων και διοικητής τμήματος της δυτικής Αττικής

Προσαγωγές αστυνομικών από τους «Αδιάφθορους» για κύκλωμα πλαστών ταυτοτήτων
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Μεγάλο κύκλωμα το οποίο εξέδιδε πλαστές αστυνομικές ταυτότητες, αλλά και έντυπα παραμονής στη χώρα για μετανάστες που δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις, «ξήλωσαν» οι Εσωτερικές Υποθέσεις. Πρόκειται για επιχείρηση των «Αδιάφθορων» που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις πρώτες πρωινές ώρες, με προσαγωγές –ανάμεσα σε άλλους- και αστυνομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει περισσότερες από 10 έρευνες σε σπίτια σε όλη την Αττική προκειμένου να εντοπιστούν τα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στο συγκεκριμένο κύκλωμα, αλλά και πειστήρια. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι αστυνομικοί αλλά και πολίτες που εργάζονται σε δομές και δημόσιες υπηρεσίες.

Ανάμεσα στους προσαχθέντες από τους «Αδιάφθορους» φέρεται να είναι και ένας αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος υπηρετεί ως διοικητής σε τμήμα της Δυτικής Αττικής, ενώ οι υπόλοιποι αστυνομικοί είναι πιο χαμηλόβαθμοι. Σε βάρος όσων τελικά συλληφθούν θα σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, δωροδοκία. Μετά το τέλος της αστυνομικής επιχείρησης θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ