Μενού
  • Α-
  • Α+

«Θύμα» του κορονοϊού έπεσε και ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, με τον ίδιο να κάνει γνωστό μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως βρίσκεται σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό του Μαρία Καρρά, και λόγω του ότι είναι διαβητικός θέλει να του παρασχεθούν μονοκλωνικά αντισώματα.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Facebook χορεύει τανγκό με τον COVID-19 και παραμένει αποκλεισμένος μαζί με τη σύζυγό του, χωρίς όμως να διευκρινίζει αν είναι θετικός στο κορονοϊό ή αν πρόκειται για προληπτική καραντίνα. Ο 72χρονος δημοσιογράφος και επικεφαλής του κόμματος «Ελεύθεροι Ανθρωποι», σημειώνει ότι θα επιστρέψει στο ραδιόφωνο μαζί με τη σύζυγό του, μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας.

Αναλυτικά, στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τράγκας αναφέρει:

«Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη

Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: «Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι».

Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2.000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων. Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA