Μενού
  • Α-
  • Α+

Η διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του 25χρονου, ο οποίος φιλοξενείτο σε μονάδα παιδιών με αναπηρία, και φέρεται να κατέληξε από επιπλοκές ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη το βράδυ της Κυριακής. Ο νεαρός ξυλοκοπήθηκε στο Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Θεσσαλονίκης, «Ο Αγιος Δημήτριος» και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο «Παπανικολάου» όπου οι γιατροί τον παρέλαβαν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Ενώ είχε αρχίσει η διαδικασία εξιτηρίου το μεσημέρι της Δευτέρας, ο 25χρονος εμφάνισε επιπλοκές και κατέληξε. Η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας διέταξε τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης, ώστε να διερευνηθεί τι ακριβώς συνέβη, ενώ της υπόθεσης έχει επιληφθεί και η ΕΛ.ΑΣ. ερευνώντας το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας, αλλά και το κατά πόσο φέρει ευθύνη ο υπάλληλος-νοσοκόμος, μπροστά στον οποίο εκτυλίχθηκε το θλιβερό συμβάν.

Οπως έχει προκύψει από την προκαταρκτική έρευνα, το βράδυ της Κυριακής σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ δύο παιδιών του ιδρύματος. Ο ένας εκ των δύο ήταν σε κατάσταση αμόκ, ενώ εργαζόμενος του ιδρύματος καταγγέλλει ότι ο υπάλληλος που τους πρόσεχε, δεν έπραξε το παραμικρό για να σταματήσει τη συμπλοκή. Η σορός του 25χρονου μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία του ΑΠΘ για τη διενέργεια νεκροτομής κι αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA