Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκτός φυλακής βρίσκεται η Αφροδίτη Μπάρμπα, το πρώην μοντέλο του GNTM, που είχε προφυλακισθεί για την υπόθεση με τα 35 «φιξάκια» κοκαΐνης, τα οποία είχαν βρεθεί από αστυνομικούς σε τυχαίο έλεγχο που έκαναν στο πολυτελές όχημά της. Η 31χρονη είχε βρεθεί στη φυλακή με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα μετά τη σύλληψή της τον Αύγουστο στη Γλυφάδα.

Στην απολογία της η Αφροδίτη Μπάρμπα αρνήθηκε την κατηγορία της προμήθειας, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών και δήλωσε αθώα, κάνοντας λόγο για «στημένη υπόθεση» και μάλιστα είχε υποδείξει στις Αρχές και τον άνθρωπο που υποστήριξε ότι την παγίδευσε.

Ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας είχε πει μεταξύ άλλων στην υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε ότι «υπάρχουν βάσιμα στοιχεία για την αθωότητα της εντολέα μας, τα οποία θα διαπιστωθούν μετά την εξέταση DNA και δακτυλικών αποτυπωμάτων επί του αυτοκινήτου, σε συνδυασμό με τη γνωστοποίηση σε εμάς από αξιόπιστο δημοσιογράφο ότι στο αυτοκίνητο της κατηγορουμένης έχει τοποθετηθεί συσκευή GPS για την παρακολούθησή της από το πρόσωπο, το οποίο, ως η ίδια ισχυρίζεται, κατασκεύασε αυτή την ιστορία».

Τελικά, όπως αναφέρει στη σημερινή του ανακοίνωση το γραφείο του γνωστού δικηγόρου «...η απόφασις αυτή της κας Ανακριτού και του κου Εισαγγελέως, κατά την κρίση του κου Κουγια, ήταν αναμενόμενη, γιατί η ιδιαίτερα επαρκής κα Ανακριτής είχε ταχύτατα διατάξει συμπληρωματικές ανακριτικές  πράξεις (έλεγχος dna, έλεγχος δακτυλικών αποτυπωμάτων, έλεγχος καμερών, τοξικολογικές εξετάσεις που απέδειξαν ότι η κα Μπάρμπα δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών), οι οποίες οδήγησαν τη σκευωρία κατά της κας Μπάρμπα σε απόλυτη κατάρρευση.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως, η κα Μπάρμπα από σήμερα είναι ελεύθερη για να είναι κοντά στο βρέφος παιδί της και είμαστε βέβαιοι τόσο για την αθωωτική κρίση του μέλλοντος να διεξαχθεί  δικαστηρίου, όσο και για τη δικαστική τιμωρία αυτών που προσπάθησαν να την καταστρέψουν και να αφαιρέσουν το βρέφος παιδί της από την επιμέλεια και φροντίδα της».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA