Μενού
  • Α-
  • Α+

Κατάθεση στο Πταισματοδικείο Αθηνών, στο πλαίσιο της νέας έρευνας που διενεργείται από τις δικαστικές αρχές για την εμπλοκή ακόμη 9 προσώπων στην υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2012, η σορός του οποίου ακόμη δεν έχει εντοπιστεί, έδωσε η μητέρα του Βαρβάρα Θεοδωράκη.

Διαβάστε ακόμη: Απαγωγή Μαρκέλλας: Αρνείται την σεξουαλική κακοποίηση και παραδέχεται την χορήγηση ναρκωτικών η 34χρονη

«Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη που ενήργησε τάχιστα και πιστεύω ότι θα λάμψει η αλήθεια με τη βοήθεια του Θεού», είπε η μητέρα του Μάριου, Βαρβάρα Θεοδωράκη. «Οπωσδήποτε θα υπάρξει απάντηση γιατί πιστεύω ότι γρήγορα θα πουν ότι ξέρουν και θα βρούμε ότι έχει απομείνει από το παιδάκι», σημείωσε η κυρία Θεοδωράκη. 

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας του 26χρονου, Νίκος Ρουσόπουλος, ανέφερε στο STAR πως «αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι κάποιοι εξ αυτών, όπως τα παιδιά του εγκεφάλου και άλλοι 2-3 έρχονταν στα δικαστήρια ως μάρτυρες και ισχυρίζονταν πως δεν ήξεραν τίποτα, δεν είπαν για επικοινωνίες που προκύπτουν από τις καταγραφές της αστυνομίας. Αυτή η υπόθεση από την αρχή ήταν σπάνια γιατί είχαμε καταδίκη χωρίς ανθρωποκτονία και πτώμα. Από τη στιγμή που ασκήθηκαν διώξεις εις βάρος 9 ατόμων, πιστεύω ότι κάποιος θα μιλήσει». 

Υπενθυμίζεται πως σε πρώτο και δεύτερο βαθμό ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη. Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο διέταξε επίσης τη διενέργεια περαιτέρω έρευνας για ακόμη 9 πρόσωπα για τα οποία προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής τους στην υπόθεση κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA