Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκηνές πανικού διαδραματίστηκαν σε γειτονιά της Κατερίνης, όταν το μεσημέρι της Δευτέρας (29/11), παραλίγο να διαπραχθεί ένα στυγερό έγκλημα! Όλα ξεκίνησαν, όταν ο 45χρονος δράστης κρατώντας στα χέρια του ένα τσεκούρι και ένα πριόνι, άρχισε να κυνηγάει έναν 48χρονο στη μέση του δρόμου για άγνωστους λόγους.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, το θύμα της υπόθεσης άρχισε να τρέχει και να φωνάζει βοήθεια προκειμένου να σώσει τη ζωή του. Το θύμα αντιλήφθηκε τον δράστη και έκανε έναν ελιγμό την τελευταία στιγμή για να τον αποφύγει και τότε ο δράστης γλίστρησε, έπεσε στο έδαφος και αμέσως περαστικοί έσπευσαν να τον ακινητοποιήσουν μέχρι την έλευση της αστυνομίας, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του kapa-news.gr.

 Αστυνομικοί της ομάδας Δίας κατέφθασαν στο σημείο, όπου λίγο νωρίτερα είχε σπείρει τον πανικό ο 45χρονος και του πέρασαν τις χειροπέδες, οδηγώντας στο αστυνομικό τμήμα και τους δύο άνδρες.

Το βίντεο - ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την ιστοσελίδα olympospieria.com και εμφανίζει τη σύλληψη καρέ - καρέ με τους άνδρες της αστυνομίας να έχουν ρίξει στο έδαφος τον επικίνδυνο άνδρα, να τον ακινητοποιούν και να του περνούν τις χειροπέδες. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA